tisdag

HEJ!

Igår var det sista personalfesten med sommarlandsfolket :D haha hade skit kul. Men är trött idag. :P

På torsdag åker jag och mamma till sthlm :D Ska gå på gröna lund, sova på hotell och sen ska jag till ambassaden och söka visum :D Ska bli skoj skoj skoj.

Nu ska jag kila iväg till bussen, ska åka till fkp :D Träffa emelie och Mickan (?)...ska hålla emelie sällskap när hon är barnvakt åt sin systern barn :D Mysigt.


HEJ DÅ

23 dagar kvar

Nedräkningen har börjat för länge sen! :) Nu är det bara 23 dagar kvar tills jag står på flygplatsen och kramar alla nära och kära för att säga: "Hej då, vi syns om ett år". En och en annan tår kommer antagligen fällas, om inte av mig så lär ju mamma grina gärnet.
Pappa, om någon, har världens separationsångest "redan" nu. :) han är jätte orolig för att jag inte ska komma hem efter ett år och så. Men det gör jag! :) Det lovar jag. Åtminstonde kommer jag hem och hämtar mina sista grejer ;)

Åh, när jag sitter och tänker på att det faktiskt bara är 23 dagar kvar så flyger flera tusen fjärilar runt i magen på mig. Blir jätte nervös men samtidigt förväntansfull :D
Men kommer sakna alla här hemma, dock vissa mer än andra :)
Matfestivalen blir "sista natten med gänget". Så då är det Avskedsfest som står på schemat. :)

Usch, på ett sätt vill jag att tiden går jätte fort så att jag får åka iväg och en annan del av mig önskar att jag kunde sakna ner tiden så att jag verkligen fick tid att träffa, prata och krama alla extra mycket! Önskar att jag kunde få ta med mig alla.

Ne nu ska jag leta upp massa bilder som jag kan skicka till min värdfamilj i USA. :)

GOD NATT! PUSS! <3

Mycket just nu.

Hej! :)

Nu har vi många bollar i luften på en och samma gång. Var uppe redan vid 9 för att åka upp till stan med pappa. Har fixat kort till min visum-ansökan :)
Den 20 augusti åker jag och mamma till sthlm. Går på gröna lund på dagen och sedan den 21 ska jag till Ambassaden och till CulturalCare på möte :)
Ikv ska jag och pappa åka ut till stöpen för att fylla i alla visum-papper, behöver Andys hjäp eftersom att det inte får bli något som helst fel :O För då får jag inte visum!
Sen har jag betalat in den sista betalningen till CC, så nu är jag 6000 fattigare.. fan :P haha inget mer shoppande för min del iaf..

Gud, det är så mkt på en och samma gång.
Och att min telefon cpar nu (den blev dränkt i vatten när vi åkte Flumride på liseberg igår) gör inte saken bättre :) Så om ni smsar och jag inte svarar kan bero på att jag inte kan öppna dom! :(

Nu ska jag hjälpa pappa att laga mat ! :)

PUSS

RSS 2.0