Onsdag redan!

Hallåja!

Onsdag redan, äckligt vad fort veckorna går! Snart är det Halloween!! På söndag rättare sagt, så på lördag blir det party party och på söndag ska vi till Hollywood för att kolla på en parad där alla är utklädda!

Så idag var jag och Maria på en "pumpkin patch" där man kan gå i en majsplante-labyrint, och köpa pumpor och allt sånt där. Labyrinten var as läbbig, det var mörkt ute och vi hittade knappt ut! :D Men vi kom ut tillslut och hittade våra pumpor. Så imorgon ska här karvas och skäras! :)

Annars rullar allt på, har ångest över att jag inte var på gymmet idag. Men jag och Maria var faktiskt ute på en 30 minuters promenad. Bättre än inget. Imorgon tar vi nya tag!! Kämpa kämpa kämpa!!

Nu ska jag sussa!!

PUSS ♥

Six Flags!

Helloj!

:) Har inget att säga. Men jag lever, och har spenderat ännu en söndag på Six Flags! :) Så nu gör halsen ont, fötterna värker och ögonen har svårt att hålla sig öppna!

Så vi kryper ner under täcket och sover några timmar!
Hoppas ni har det toppen bra där hemma!!!

PUSS ♥

Pain!!

Fy fan vilken träningsvärk jag har!! Värre än någonsin förut! Tänkte bara ni kunde tycka lite synd om mig!!

God natt! ♥

Panic!

Hej! :)

Har inte blivit något bloggande på en vecka. För varenda vaken minut så antingen jobbar jag, är på gymmet och tränar eller är med kompisar! Sen stupar jag i säng!

Har verkligen kommit in i träningen, så himla skönt! Går till gymmet 5 dagar i veckan+promenad varje dag! Och har gjort det i nästan 3 veckor nu! Nu ska vi bara se till att det håller i sig! Helt otroligt hur mycket lite träning kan göra, efter bara 3 veckor så sitter kläderna HELT annorlunda! Jag älskart!

Annars sitter jag och kollar på Ullared just nu! Det kliar i fingrarna och jag vill åka dit och spendera lite pengar!!!! Någon som erbjuder sig att komma och hämta mig?
Har även kollat på programmet "Kungarna av Tylösand" för att mamma sa att dom var värre än Big Brother. haha stört skön serie. Idioter som inte vet hur man beter sig! Alltid kul att skratta åt andras missöden! :D

Idag fick jag ett ganska intressant mail från Cultural Care. Det är dags att boka flygbiljetten hem!! Galet! Var tar tiden vägen?! Helt plötsligt vet jag inte om jag är redo att åka hem. Till verkligheten! :S Och lämna bebis?!! Och rachel och mika?? Och alla mina vänner?!! Detta har ju varit mitt liv och mitt hem i över ett år nu och helt plötsligt är det dags att gå tillbaka till mitt gamla liv?
Men samtidigt skriker jag av lycka! För jag saknar alla där hemma! Jag får väl se till att njuta av varenda dag här ända till slutet!

Annars kan jag meddela alla som undrar att jag önskar mig pengar i julklapp!! :) Bidrag till min hawaii resa är guldvärt!! :)

Pappa, mamma, mormor, farmor, farfar, carina, emelie!! Jag ringer imorgon! :) Ha telefonen i högsta hugg!!

Älskar er alla!!

PUSS ♥

falling inlove tonight

Hej igen.

Dålig uppdatering de senaste dagarna, har inte ens suttit vid datorn. Så fort jag har slutat jobb eftermiddagen/kvällen så har jag gått till gymmet eller gått ut och gått. Nu jävlar kör vi stenhårt här.

Men idag blev det inget gym, igårkväll när jag var där så sträckte jag muskeln i ryggen igen. Men det blev en lång promenad med bebis under dagen!

Annars händer det inte så mycket här. Dagarna rullar på och imorgon är jag ledig! NICE!!


Ah men det var väl allt. Hoppas ni har det bra där hemma!! Saknar er!

PUSS ♥

Bildbomb

God kväll!

jag mår som spaghetti.. eller känner mig som spaghetti kanske det heter. Har gått 3 powerwalks idag på 45/60 minuter var plus vart på gymmet 1,5 timme. Och imorgon bitti ringer väckarklockan vid 5 igen och det blir ett morgonpass på gymmet. Nu ska vi bli fitta (haha alltså fit fasst i plural!!)

Men i alla fall, lovade ju lite bilder från när mamma var här. Så här kommer dom. (Fler finns på facebook)

ENJOY!!






Picture perfect

God kväll, god natt.

Klockan är redan 23.30 (vart tog denna kvällen vägen?!!) Ville bara säga det att det inte blir några bilder idag :) jag stack ut på en date ist. Så bilderna kommer kanske upp imorgon!! :)

Hoppas ni har det bra! Skicka hit lite solsken! jag är trött på regnet nu efter 3 dagars regnande.

PUSS ♥

Gray and booring

God kväll! :)

Bara tisdag än så länge, jag vill att det ska vara fredag för då är jag ledig.

Har varit ännu en ganska jobbig och tråkig dag. Grått, regnigt och kallt har det varit idag och bebis är fortfarande sjuk. Jag hoppas på solsken och en frisk pojke imorgon.

Efter jag slutade jobba runt 5 bestämde jag mig för att ta en promenad ner till gymmet...usch, var så otroligt omotiverad men när jag väl kom dit och musiken pumpade i öronen var det jätte skönt att röra på sig. Men nu sitter jag här, trött i hela kroppen och ryggen värker. Så det blir till att krypa ner i sängen framför en film.

Ny dag och nya möjligheter imorgon. Och idag har jag varit i kalifornien i 1 år 1 månad och 1 dag. ;)

Hörs snart igen, ta hand om er!!

PS. Imorgon ska jag försöka ladda upp massa bilder från när mamma var här både på bloggen och facebook.  

PUSS ♥


Mondays are for loosers

Hej hopp (gummisnopp).

Äntligen går måndagen mot sitt slut. Har varit en regnig, jobbig och påfrestande dag. Bebis är sjuk. 39 graders feber och jätte snuvig. Blivit mycket mys i soffan och film tittande.
Att mysa kan vara så jobbigt, men har man en svettandes bebis som gnyr och bara vill komma närmare och närmare hela tiden, och som vägrar sova, puh, känns som man sprungit ett maratonlopp.

Men klockan är 20.00 och jag kryper ner i sängen för att kolla på en film. Imorgon bitti blir det gymmet vid 05.00. Sedan hoppas jag att bebis mår bättre så vi kan hitta på lite mer saker. 


Saknar er alla där hemma jätte mycket!! Längtar tills jag får träffa er igen!

PUSS ♥ 


(Hade ingen bild då jag tränar, så blir en på RJ när han gör armhävningar ist ;) )

Good Bye my lover

Hej!

Sorglig kväll. Ikväll har jag varit på "hej-då-middag" för en väldigt nära vän till mig här, Juliane. På tisdag är det hennes tur att åka tillbaka till Tyskland. Sorgligt. Känns jobbigt när man inte vet om man kommer träffas igen eller inte.

Annars är det ju ny arbetsvecka imorgon, usch, känns tungt. 6 hela dagar kvar till en dags ledighet. Livet är tufft som au pair! ;)

För 3 veckor sen, fick min bästa bästa vän hemma i sverige, Emelie, en lite pluttig bebis, Gabriell. Och idag fick jag se honom i camen för första gången. Gud så liten och ömtålig, men ack så söt. Tur att jag har honom att gosa med när jag kommer hem, då jag inte har mitt lilla egna charmtroll längre.

Ne, nu ska jag hoppa i säng. Var faktiskt uppe på gymmet vid 7 imorse ;) *stolt*

PUSS ♥

And then what...?

Hello!

Ni anar inte hur tomt det är utan mamma. Sängen är för stor, för kall, det är för tyst (ingen som snarkar), ingen att prata med på dagarna...Tur att jag bara har 5 månader kvar tills hon kommer tillbaka igen! :)

Men allt rullar på här. Eller ja, det är segare än det någonsin har varit förut. Det har hänt lite som jag har valt att hålla utanför bloggen tills det inte var så känsligt längre för min värdmamma. Förra måndagen, så fick hon sparken. Vilket betyder att hon är hemma hela dagarna, vilket gör mina arbetsdagar mycket svårare. Men förhoppningsvis hittar hon ett nytt jobb snart!

Annars har jag problem med mina visa papper...alltid är det något. Att livet aldrig kan vara som en dans på slottet. :)

Men som sagt, 5 månader kvar, sen flyttar jag hem igen. Och pappa kan få börja ta hand om mig igen!! ;) SÅÅÅ han längtar!!

PUSS ♥

RSS 2.0