Kärleken till en annan människa

Hej!

Nu står vi snart där. Vid slutet. Om bara några timmar är mamma här hos mig igen och om 5 dagar beger vi oss mot Hawaii...

Det är många känslor just nu. Nya au pairen är här. Hon är en jätte gullig tjej som gör sitt bästa att komma in i livet som RJ's bästa kompis.

Samtidigt som jag är överväldigad med sorg över att mitt äventyr här i USA lider mot sitt slut är jag lycklig över att få åka hem.
Denna resa var det bästa jag kunde göra för mig själv. Jag har lärt mig så mycket om mig själv och jag har växt som person.
Jag har upplevt en helt ny sorts kärlek. Kärleken till RJ är en känsla som jag aldrig trodde var möjlig. Det finns inte ord i världen som kan förklara hur mycket den lilla människan betyder för mig. Han har lärt mig innebörden av att älska någon. Han har öppnat mina ögon för världen. Och en dag i framtiden kommer jag att få en egen liten guldklimp som kommer förgylla mina dagar och jag kommer att uppleva denna känsla på nytt.
Det är med ett stort tomt hål i bröstet som jag lämnar RJ bakom mig. Men han kommer alltid att äga en av de största delarna av mitt hjärta. Och jag hoppas vi fortfarande har många äventyr att uppleva tillsammans i framtiden.

Om bara 21 dagar kliver jag på flygplanet som ska ta mig hem till mina nära och kära. Och om bara 22 dagar står jag på flygplatsen och kramar skiten ur er!! Utan er hade jag inte varit den jag är idag. Och utan er hade jag inte klarat av det här. Det är ni som alltid pushat på mig när det har varit jobbigt, det är ni som varit där och skrattat med mig när jag varit glad och det är ni som har lyssnat på mitt gnäll när jag varit arg. Ni har alltid funnits där för mig, och för det är jag er evigt tacksam.
Jag säger det inte tillräckligt ofta, men jag älskar er av hela mitt hjärta! Jag är så glad över att jag har just ER i mitt liv. Ni vet vilka ni är. ♥

På lördag är det "Hej-då middag" för mig...Det kommer att bli många jobbiga avsked och många tårar kommer att fällas. Människorna jag har träffat här har lämnat stora avtryck i mitt liv. Dom kommer alltid att finnas med mig och jag hoppas vi alla ses väldigt snart igen!! :)

Men jag är nu redo för att möta nya utmaningar. ♥

BRING IT ON BITCHES!



2 weeks....14 days!!!!!!

aaaaaaaaaaah! Idag är det exakt 14 dagar kvar tills jag och mamma åker till Hawaii!! ååh, vet inte om jag ska vara glad, ledsen, förväntansfull, rädd, förtvivlad eller vilka känlsor jag borde ha! Jag är så förvirrad. Jag tror inte på det än...på ett sätt vill jag åka nu nu nu...och på ett sätt vill jag ALDRIG att det ska ta slut!
Gud, jag får panik! Vet inte vad jag ska göra! Min bebis...åh min bebis...jag kommer dö! Vad ska jag göra utan honom?! Han är mitt allt. Min bästa vän, min bästa lekkompis...ååh han är bäst!! AAAAAAH, varje gång jag tänker på det känns det som en jävla stor äcklig jätte sätter sig på bröstet på mig...kan inte andas, får panik! Jag vill så gärna ta med honom hem! om exakt 30 dagar så kommer jag att få mitt hjärta krossat...värre än  någonsin tidigare...och det kommer aldrig att läka!



32 days to go

Hej hej!
Snacka om att tiden går fort!! Tiden bara springer iväg och jag hinner inte göra någonting! Idag är det bara 16 dagar kvar tills jag och mamma åker till Hawaii och det är bara 32 dagar kvar tills jag åker hem till Sverige igen!
Galet!
Och på fredag så kommer den nya au pairen...så jag har 5 dagar kvar med min bebis...jag kommer krama sönder honom! Min lilla älskling! Finns ingen i hela världen som betyder så mycket för mig som han gör! På något sätt ska jag smuggla ner honom i min resväska och ta med honom hem!
Skulle ha åkt till OC idag...men som vanligt så blir planerna inställda. Så blir att åka hem och börja packa väskan! Alla vinterkläder som inte anväds längre går ju att packa ner iaf.
Snart så syns vi!
PUSS

3 veckor kvar!

Hej!

Är väldigt dålig uppdatering nu! Och det kommer det vara det sista! Har mindre än 3 veckor kvar nu och det är så himla mycket som jag ska göra och få gjort och se och allt sånt där!! :)

Men snart ses vi sverige!!

PUSS

RSS 2.0