Answer me, answer me!

Hej igen.

Jag lever. Jag mår bra. Men jag vill åka hem. Ne, jag trivs bra här, men när alla andra som åkte samtidigt som mig pratar om att dom fått sina flygtider och allt dom har planerat när dom äntligen kommer hem så ångrar man sig. Jag vill med åka hem.

Men ne, jag har så mycket kul planerat så. Jag stannar ett tag till. Och förhoppningsvis åker jag och Mamma till Hawaii i mars!!! precis innan jag kommer hem! :D Yay!!

Annars ska jag ut och äta glass med mina vänner ikv. Det ska bli gott. Jag ungefär så mycket händer här just nu!

Hoppas ni har det roligare!!

PUSS ♥


were do I belong

Hej! :)

Exakt en vecka sen jag bloggade nu ;) ooops.

Det är fullt upp här i Amerika. Fullspäckat schema med jobb och roligheter. Och sommaren är verkligen här nu!! 40-45 grader i skuggan vissa dagar. Då är man otroligt tacksam över att ha en pool och AC innomhus!

Kan ni förstå att det var 10 månader och 3 veckor sen jag lämnade sverige?? För mig känns det helt galet. Det har verkligen slagit mig nu att jag har varit borta så länge. Jag kommer inte ens ihåg hur det känns att vara hemma. Hur det känns att prata svenska varje dag. Eller hur det känns att vakna upp i mitt rum, i min säng på östermalm!
För var dag som går här i USA så glömmer man bort lite mer hur det är att vara hemma! Det är skrämmande. Detta känns verkligen som mitt nya hem. Min nya "familj", även om de aldrig kommer bli som min mamma och pappa så blir det ändå som en extra familj. Och alla vänner här, vänner som kommer finnas där föralltid.
Jag är rädd.
Jag är jätte rädd för att jag inte ska känna mig hemma när jag kommer hem. Kommer allt bli som vanligt igen? Eller kommer jag att sitta, efter 10 månader hemma, sitta och tänka samma tankar som nu? Att jag saknar mitt hem här?
Det enda jag är säker på är att lämna sverige för ett tag var det bästa jag har gjort i hela mitt liv! :)


Nu ska jag krypa till sängs och vila upp mig för bebis imorgon..sätta igång ipoden och lyssna på Lars Winnerbäck, uppdatera mitt svenska ordförråd lite!

PUSS ♥  


Home sweet home

Hej!

Tänkte bara meddela att jag kom hem från NY i går natt. Hade gott om tid (vi fick sluta tidigare) men hade massa andra komplikationer ist.

1. Kön till att gå igenom securitin var 1 timme lång.
2. Starbucks hade slut på den enda kaffe sorten jag dricker.
3. Vi fick strömavbrott på planet precis innan vi skulle lyfta.
4. Jag var ap nervös att vi skulle få en till strömavbrott i luften.
5. Vi landar 30 min för tidigt. Men får sitta på planet i 1 timme och 5 minuter innan vi får tillgång till gaten! (Någon blev sjuk på planet som stod vid våran gate)
6. Jag missade 2 flygbussar så fick ta den senaste så var inte hemma försen 00.30 (skulle ha vart hemma runt 11)

Men jag kom iaf hem och fick sova i min egna säng. Nu ska jag kolla film för imorgon är det tillbaks till verkligheten.

PUSS ♥

New York!

Tjosan i trosan!

Dålig uppdatering igen :) Im such a busy women! Nä men har jobbat arslet av mig :) hehe. Och firat 4th of July (USA's "nationaldag").

Imorgon åker jag till New York igen. Ska spendera fredag-söndag där. Plugga arlset av mig så jag får alla mina timmar klara :) så vi kan bli helt färdiga med "förlängingen" här. Vill inte vill inte vill inte...det är tankarna som snurrar i huvudet. Vill inte flyga själv, vill inte flyga i 5,5 timme, vill inte plugga, vill inte sitta inne när det är fint väder. VILL INTE! :)
Men jag har inget val. Lika bra att få det överstökat. Så, ja, vi hörs väl på måndag igen eller något :) Nu måste jag packa.

Kul att ni kommenterar föresten! *IRONI*

PUSS ♥

Sommartider HEJ HEJ!

God kväll! :)

Sitter och lyssnar på svenska sommarlåtar. Snacka om sommarkänslor! Och sommaren är verkligen här. 35-40 grader i skuggan varje dag. Jag dör :) Tur att vi har poolen, annars hade jag nog inte överlevt en sommar här! haha !

Och imorgon är det fredag redan! Det ska vi fira ikv, med "frozen youghurt" (mjukglass, lovar er att amerikanerna kallar det youghurt för att det ska låta nyttigare) och sedan en film hos mig :)

Imorgon blir det nog bowling eller något annat som jag suger totalt på! Annars är jag ledig hela dagen imorgon :D eller ja, jag jobbar 07-09 :) Så jag ska ligga och steka i poolen hela dagen. Måste bli brun. Jag har blivit beroende. Jag ska vara pepparkaka. Brunare än mamma när sommaren är slut :)

Ne, nu ska jag raka benen och slänga på lite smink! :)

PUSS ♥

RSS 2.0