Dålig uppdatering!

Hejsan!

Gud vad jag är dålig på att uppdatera. I'm a busy women!

Äntligen torsdag iaf...grandma och grandpa kom och hämtade plutten vid 1 och nu är jag ledig fram till MÅNDAG! Underbart!!

Imorse kom världens bästa Kirstin hit och vi lagade frukost. Blev Svenska Pannkakor (som vanligt) och Youghurt Parfait. Imorgon kommer Frauke och hennes kompis över på frukost också, då vankas det tysk frukost. Spännande!


Och idag bokade jag och Kirstin en resa! 16-18 Juni åker vi till LAS VEGAS!! Kommer bli grymt. Party, gambling och sooooooool! Jag längtar!

Och på onsdag åker jag, min värdmamma och bebis till Omaha.

Och på söndag åker vi till Palm Springs.

Behöver jag tillägga att jag totalt älskar mitt liv just nu?!! Tror inte jag kommer hem igen. Ska hitta en rik man i Vegas som jag kan gifta mig med. Skiter i om han är 80 år gammal.

Annars så regnar det idag...så jag ska krypa ner i soffan och kolla på film och bara njuta av att jag är ensam hemma!

PUSS ♥


Fredag/lördag

God kväll eller god morgon.

Klockan är 03.05 och jag ska nu gå och lägga mig. Insåg nyss att jag bestämt med min värdmamma att vi ska till gymmet vid 8 lördag morgon....så ja, får väl se till att få några timmars sömn nu!

GOD NATT

Torsdag.

God kväll! :)

Blivit ganska dålig uppdatering denna veckan. Men så blir det när man är upptagen.

Har blivit både starbucks och bio besök! :) "Letters to Juliet" rekomenderas verkligen om man tycker om "tjej-filmen" och romantik! :)

Nu är det ju torsdag igen i alla fall och helgen väntar runt hörnet! Vi får se vad helgen har att erbjuda, det står mellan Orange County (OC) eller Six Flags (sjukt stor nöjespark), kanske lite jobb också vi får se! :)

Ja, annars så flyter allt på. Hade några vänner över på "svensk-frukost" imorse. Blev svenska pannkakor. Att dom var uppätna på två röda tar jag som ett gott tecken! ;) Eftersom att kompisarna är tyskar så lovade dom att bjuda på "tysk-frukost" nästa vecka! Hoppas tyskarna äter god frukost, någon som vet???

Nu ska jag uppdatera mig lite om vad som händer hemma i sverige, genom web-tv! My best friend!
 

PUSS ♥


Pigg måndagskväll!

God kväll! :)

Jag är så himla pigg...jobbigt när klockan börjar närma sig 23.30 och man ska upp och jobba tidigt nästa dag.

Varit en lång dag idag. En väldigt grå och regnig dag :( har blivit mycket mys med RJ! När jag slutade kom Selina och hämtade mig, vi åkte och käkade kina mat och sedan joinade Kirstin oss och vi drog vidare till Starbucks där jag hade min livs första kaffe ;) dock inte "orginal" kaffe, utan White Chocolate Mocha, helt okej faktiskt. Kanske är därför jag är så pigg nu???? Dumma kaffe :) men ett vuxen poäng till mig!

Och sen jag kom hem har jag kollat runt på 10 000 olika hemsidor på tips till pussel och aktiviteter man kan göra med 1 åringar....ganska tomt. Men hittade lite pyssel. (Har ni några tips, SKRIV!!)
Berättade nyss för Kirstin att jag skulle ta med RJ till "pyssel-butiken" imorgon och se om dom har något som vi kan hitta på så svarade hon, jag citerar;
you are so cute
so mature
like a mom
(Du är så söt, så mogen, som en mamma) haha gud. Jag känner mig gammal. Men det är nog sant, jag har nog växt upp en hel del under tiden här :) I alla fall på vissa plan.

Ne, nu blir det sängen. Måste sova!

PUSS ♥

Busy weekend!

Otroligt fullsmockad helg! Berättar mer imorgon, kanske kommer upp en och annan bild också! :)

God Natt! ♥

torsdag.

Hejsan!

Nu sitter jag här och mina två lediga dagar är över. Känns lite sorgligt. Imorgon är det tillbaka till verkligheten som gäller.

Har vart två lugna dagar för mig :) Igår så kom Kirstin över på frukost, jag gjorde svenska pannkakor och bakade bröd. Har gått och blivit värsta hemmafrun. Sedan hängde jag med henne hem och "hjälpte" henne och jobba, eller ja höll henne sällskap. Sedan på kvällen gick vi på bio ihop med Selina. Det blev Iron Man 2. Helt okej film antar jag, men inte min typ av film, inget jag kommer se igen. Men gå och se den, det tycker jag.

Idag så tog jag sovmorgon, nu för tiden är sovmorgon för mig när man kan sova till 10. Så det gjorde jag. Sedan pratade jag med pappa i telefon och så kom Selina och hämtade mig och vi drog ut och käkade frukost+glass. Eller faktiskt, vi åt glass först sen frukost. Vi är ju trotts allt i USA.
Sedan har jag även suttit i telefon (inklusive telefonkö) i 1 timme med min skola....utan lyckat resultat. Så nu är vi arga här så min värdpappa ska ringa och ännu argare.

Ja, imorgon är det äntligen fredag! :) Dagen alla väntar på. Så några timmars jobb sedan är det HELG :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och Kolla på Anna anka söker assistent. Träffar jag henne här i hollywood så skulle jag säkert bajsa i brallan. Tuff tant det där.

PUSS ♥

Tisdag men känns som fredag

God kväll.

Har verkligen ingen lust att blogga. Har egentligen ingenting att skriva heller!

Skön tisdags kväll iaf. För imorgon är jag ledig och likaså på torsdag. Dock jobbar jag hela lördagen. Kuligt.

Bebis var vaken i stort sett hela gårdagsnatten vilket betyder väldigt få timmar med sömn. Så nu ska jag gå och lägga mig.

PUSS ♥

Kreativa måndag

Hej!

Idag har vi, jag och RJ, varit väldigt hurtiga och kreativa. Vi tog oss en långpromenad på morgonen för att gå till affären och köpa salt! :) Känns lite mesigt att gå en promenad på 30 min bara för att köpa ett paket salt, men vad gör man inte för sin värdfamilj?

När vi kom hem efter promenaden så slängde jag ihop en trolldeg och gjorde RJ's handavtryck. Det var en kletig, stökig och rolig upplevelse. Synd bara att han inte tyckte om det. Ungen var livrädd för att röra degen :P Men resultatet blev jätte bra och vi gav bort dom till min värdmamma i morsdag present.

Från en sak till en annan. Det blir inte sverige i sommar. Nu har jag bestämt mig. Har slutat kolla upp olika lösningar, för det är alltid något skit ändå. Tack och hej leverpastej. Jag kommer hem i mars, så då ses vi då. Så får det bli. Efter 1 veckas jobb och 1 veckas tårar på att hitta lösningar på alla nya problem som dyker upp är inte värt det. Att stressa ihjäl sig och inte sova på nätterna på grund av 1 veckas semester hemma......nej, då gör jag hellre något kul här.
Men tro inte att jag bara gav upp, jag har lagt ner blod svett och tårar på att lösa allt men det är alltid något eller någon som pajar allt.

Yes, så nu släpper vi det här och ser ljust på framtiden. Den 2 Juni åker jag, bebis och min värdmamma till Omaha. Det ska bli kul...Ännu en del av USA att se!

Ja, det var nog allt. Ha det så bra!

PUSS ♥


Söndag!

Hej hopp, gummisnopp! :)

Ska börja  med att säga att det är morsdag här i USA idag. Så grattis alla mammor! Speciellt till min mamma som är litte bättre än alla andra mammor! ♥

Har haft en KANON helg! Bara så ni vet. Troligtvis lite bättre än eran! :D
Igår så jobbade jag på morgonen, lilla gosiga bebis. Sedan åkte jag och mötte upp Kirstin och vi drog vidare mot affären för att möta upp Jule och Frauke (haha alla dessa tyskar!). Vi handlade massa godheter och begav oss till parken och hade picknick :) super mysigt!

På kvällen så satt jag och Jule hemma hos henne och umgicks. Super mysig tjej det där. En av dom roligaste människorna jag någonsin träffat. :) Samma med Kirstin. Jag är så glad att jag har träffat dom!

Och idag, då var det au pair möte som gällde! Vi var på Rose Bowl Fleamarket. Det är som en gigantisk marknad (tänk er falköpings marknad gånger 10 000!) Jag införskaffade mig ett par nya, as fina, skor och en klänning! Sedan åkte vi och åt frozen youghurt (mjukglass). :)

Jaa, det var nog nästan allt.
Eller föresten, jag Kirstin och Jule pratade idag om en sak. Det var jätte mulet på morgonen, och det var ju söndag, och söndag heter ju Sunday på engelska. Så hur kan det heta SUNday när det inte är soligt ute? :) Ja, en liten tankeställare det där. Ni får gärna berätta era teorier!

Nu ska jag snart krypa till kojs! Längtar till att få sova!

Vi hörs imorgon! :)
PUSS ♥


Äkta fjortisbild på Othilia med Santa Monica i bakgrunden.
Mamma minns du parisehjulet??? :)

Friday night.

Hej!

Ah, angående gårdagens inlägg...jag kan inte förklara här vad som krånglar. Men det har med skolan att göra. Timmarna jag måste plugga, ah, jag får helt enkelt inte ihop det eller så blir det så förbannat dyrt. Men jag jobbar på att lösa det och förhoppningsvis är det ordnat imorgon.

Men i alla fall. Fredag idag! :) Gud så skönt kan man ju tycka...men inte jag. Jag ska fortfarande jobba klockan 7 imorgon bitti. Önskar jag kunde sova ut någon dag! :) Vet inte när jag sov tills jag vaknade av mig själv sist...typ 6 månader sen eller något?
Men RJ blir vara roligare och roligare att vara med. Han är verkligen en egen liten person nu. Världens gladaste bebis (men även världens envisaste!!). Han kan verkligen göra en mulen dag till världens soligaste och bästa dag! :) Hur jag någonsin kommer kunna lämna den här lilla varelsen vet jag inte. Om någon har något tips tar jag mer än gärna emot det.

Annars har jag tagit det lugnt ikv, eftersom att jag ska upp tidigt imorgon. Och efter jobbet imorgon så ska jag och min värdmamma verkligen ta tag i det här med skolan...och jag hoppas det kommer ordna sig. Vill verkligen åka hem till midsommar.
Annars ska jag till parken och ha picknick med några kompisar imorgon och vad som händer på kvällen får vi se! :) Sen på söndag så är det morsdag här i USA...så min värdfamilj ska hem till Grandma och Grandpa på middag men jag har Au Pair möte, men har inte riktigt bestämt mig för vad jag vill göra än. Vi får se!

Nu lockar sängen! Vi hörs imorgon!

PUSS ♥


Jag bjuder på den!

You are my sunshine

Hej!

Klockan är mycket och orkar inte skriva något längre inlägg.

Men det är mycket krångel här just nu. Vet varken ut eller in. Och framför allt, jag kanske inte kan komma hem till sommaren....
Ja vad som sker återstår att se.

Nu ska jag se till att få lite sömn.

PUSS

Jag vill bara explodera lite till, och lite mera!

Hejsan.

Då var det tisdag då. Och inte vilken tisdag som helst! Idag är det nämnligen exakt 8 månader sen jag kom hit till Californien :) ärligt talat glömde jag totalt bort att det var 8 månader sen jag lämnade sverige för 4 dagar sen, jag var för upptagen att vara deprimerad över att jag inte fick fira valborg med alla kompisar där hemma.

Så, 8 månader har alltså redan gått. Hur sjukt är inte det? Det är maj, 35 grader i skuggan och jag har vart här i 8 månader?? Bara 10 månader kvar tills jag kommer hem till Sverige igen. Och just nu är jag glad över att jag är här, hörde rykten om att det snöade hemma i skövde idag??? Är det sant? :D haha jag är inte alls avundsjuk!!

Tisdag som sagt, skönt med tisdag kväll! Det betyder att jag bara jobbar drygt 2 timmar imorgon. Så himla skönt. Ska sola hela dagen. Eller kanske sova. Vi får se.

Jag håller just nu på att tjänar in lite vuxen poäng... jag håller på att tvättar. Och samtidigt söker till college...usch vill inte plugga massa onödiga kurser bara för att. Men antar att jag inte har något val. Vill jag förlänga mitt år här har jag inget val.

Ne, nu är tvättmaskinen klar. Hoppas ni mår bra!!

PUSS ♥


Såhär mkt tvätt hade jag...men tvättar man inte på
3 veckor så får man väl skylla sig själv...........


Måndag, ny vecka, nya möjligheter, nya äventyr

Hej!

Då var det måndag igen, satan va veckorna flyger iväg.

Min helg var ganska bra iaf! :) I söndags hängde vi bara i parken hela dagen, jobbade lite på brännan! :) Underbart. Och på kvällen blev det cheesecake factory. You just have to love that place.


Idag har det vart jobb såklart. Har vart kanon varmt ute, upp mot 35 grader. phu, svettigt, och det är inte ens sommar än! Det var lite för varmt för bebis att leka ute men vi tog våran promenad iaf. Men fick mycket gjort under dagen. Skönt det.


Just nu har jag precis kollat på Twilight. Och ska vilken minut som helst, efter jag pratat klart med Kiki, krypa ner i sängen och läsa lite. Imorgon väntar ännu en arbetsdag.


God natt.




PUSS ♥


Lordag, underbara lordag! :)

Hej :)
Sitter just nu hemma hos Kirstin. Darfor det inte blir nagra a a o (ni fattar grejen).
Igar blev det inget bloggnade. Drog ut och spelade bowling med tjejerna ist. Kom hem runt halv 1 och borjade jobba 07.00 imorse :) Kanner verkligen att jag haller pa och blir gammal, far jag inte mina 8 timmars somn sa ar jag sa gott som dod hela dagen!
Ikv blir det att aka hem till Jule. Kommer inte handa sa mycket, bara umgas! Ta en och en annan drink kanske. :)
Och nu kan jag meddela er att sommaren ar verkligen pa vag. Det ar jatte varmt ute. Och solbrannan ar pa god vag. Sa brun som jag brukar bli under hela sommaren ar jag redan, och det ar bara 1 maj. :)
Imorgon far vi se vad som hander, kanske blir stranden eller grilla i parken eller nagot!
Nu ska vi fixa oss lite. Sen borjar kvallens aventyr.
Ha det toppen bra!!
PUSS♥



RSS 2.0