Crazy ..

God kväll!

Tomt, så tomt. Har egentligen ingenting att skriva. Det är bara tomt i mitt huvud. Så mycket känslor, så mkt att göra och lite tid.
Hur hinner alla med allting som händer och sker runt omkring.

Imorse betalade jag biljetten till USA iaf . Känns jätte skönt. Sedan var jag på stan med pappa och camilla en sväng. Köpte massa nya kläder och paket till Lillebror och kusin som fyllt år.
Var sedan på kalas i stöpen, och nät jag kom hem så ringde jag Amanda och bokade en biljett till Malmö. :D Ska äntligen få träffa varandra på hur länge som helst.. Typ ett år sen sedan. Ska bli hur kul som helst :)

Nu ska jag sätta mig i soffan med pappa och kolla på film. Han har fått någon sorts nojja dom senaste dagarna.. Han vill inte att jag ska åka iväg till USA :P så nu försöker han ta till vara på tiden som är kvar tills planet lyfter :) Gulligt.

Ne nu startar filmen.

PUSS


GLÄDJETÅRAR!!!!

FY FAN VAD JAG ÄR GLAD!!! :D

Fick precis ett samtal från USA. Familjen har tackat jaaaaaaa till mig :D och jag ville JÄTTE gärna åka till dom! Så 31 augusti flyttar jag till Los Angeles, Califorien! :D:D:D:D:D:D:D:D
Kan inte förstå att det är sant!!! :D Det ska bli helt jävla underbart!!! :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Ikv ska det firas.. ORDENTLIGT! :D

lalalalala

<ahref="http://www.bloglovin.com/blogg/707662/myheartssecrets?claim=g2wd6ppyz45">Följ min blogg med bloglovin</a>

Nervös!

God kväll :D

Är verkligen jätte trött.. Men kan inte sova (: Sov endast 2 timmar i natt, för att jag var så nervös inför dagen :D
Vid halv 5 ringde min mobil och när jag såg att det var ett USA-nummer blev genast illamående, jag blev så jävla nervös.
Men det gick förvånandsvärt bra :) Pratade både med mamman och pappan i familjen samtidigt :) och de var jätte trevliga båda två.
haha, vet inte om min engelska var så jäkla bra men, haha dom visste att jag var nervös :D Så hoppas dom har överseende med det :)
Nu återstår det att se hur det blir med alltihop. Dom sa iaf att dom älskade min ansökan och speciellt mitt personliga brev.
Så nu är bara frågan om dom tackar ja till mig eller inte. Jag hoppas verkligen att dom gör det! Men om inte, så finns det fler familjer. Får inte tappa hoppet bara. :) Jag ska bannemig till USA iaf :D det är en sak som är säker!

Det är nu man känner att det verkligen är allvar alltihop. Jag trodde ärligt talat aldrig att jag skulle våga göra detta. Att jag skulle klara av att prata med en familj eller åka iväg överhuvudtaget. :D Men jag har överträffat mig själv redan.
Det enda jag funderar på är hur jag ska klara mig utan alla vänner och familj. Jag vet ju iaf att mamma kommer och hälsar på mig... Och jag antar att man verkligen kommer att inse vilka som är ens riktiga vänner. Vilka som finns kvar under hela året och vilka som finns kvar när man kommer hem.
Aja, det ordnar sig :D
Det finns iaf vissa vänner som jag saknar redan nu, innan jag åkt. Vänner som man knappt pratat med och inte alls träffat på ett bra tag nu. Tråkigt!

Yeah yeah, nu ska jag försöka sova några timmar !

GOD NATT!


Nu är det (förhoppningsvis) inte lång tid kvar innan jag åker :)


Lycka!

Den här dagen har varit bäst på länge!! Den kunde inte ha startat bättre, och den kommer avslutas toppen :)

Blir snart upphämtad av en kompis! :) Länge sedan vi sågs nu. ska bli jätte kul. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men något roligt blir det :D Får iaf se hennes nya lägenhet! :D

Jag kommer inte kunna sova överhuvudtaget inatt, och imorgon kommer jag må illa av nervositet. :D och kommer antagligen sitta bänkad framför telefonen och typ spy varje gång den ringer :D haha
Hoppas det går bra! :)

Ne, nu måste jag städa upp lite här innan det är dags att åka! :)

PUSS

RSS 2.0