TGIF

Hejsan!
Nu far vi se hur detta gar. Min dator har tyvarr beslutat sig for att inte fungera langre. Sa jag far sa snallt lana min vardmammas dator! Himla snallt av henne!! :)
Det kanske blir lite krongligt att lasa, eftersom att jag inte har alla bokstaver. Och jag kommer heller inte blogga like mycket som forut nu. Det ar ganska svart att skriva pa ett amerikansk tangentbord da tangenterna inte sitter pa ratt stalle och jag inte har alla bokstaver. Men jag lovar att uppdatera lite da och da.
Och forhoppningsvis kommer vi pa en losning sa vi kan fixa min dator!
Men jag lever, mar bra. Och kom hem sakert fran New York. Det var jatte kul att traffa Josefin igen och skaffa sig lite ny bekantskap. Traffade en riktigt rolig, trevlig, snall och gullig lite Martina pa skolan. Hon ar ocksa svensk, stockholmare (inte alls avundsjuk, inte alls).
Just nu sitter jag och vantar pa att Kirstin ska komma hit. Hon ska tillbringa helgen har :) mina vardforaldrar aker ivad till Palm springs imorgon bitti sa lite sallskap ar inte helt fel! :)
Ne, nu ska jag hitta pa nagot nyttigare an att sitta har! Hoppas ni har det bra!
PUSS ♥

NY

Tjing tjong kalsong! :)

New York resan visade sig bli en ganska galen, äventyrisk (?) och stressad resa! :D Men nu är jag hemma hos Josefin :) finally!

Vi har nyss ätit lite lunch och väntar på att hennes värdbarn ska sluta skolan :) sedan ikv ska vi ut och äta middag med en tjej vi träffade på skolan, Martina :)

ah, jag är ju inte här för att sitta vid datorn! Hoppas ni har det bra!

PUSS♥

NY

Hej!

Ville bara säga att jag lever :) efter många om och men.. kan meddela att resan hit till skolan inte var problemfri! Usch, berättar mer när jag kommer hem till Josefine imorgon (eller kanske när vi vaknar på måndag). *


Hoppas ni lever och mår bra :)

PUSS♥

Nervvrak! :)

God kväll!

Blir ett megasnabbt inlägg :) Måste verkligen i säng! Åker till New York imorgon, för att först gå i skolan i 3 dagar...och sedan hälsa på Josefin :D Kommer bli jätte kul!
Men jag är nervös som jag vet inte vad. Kommer bli första gången jag flyger HELT själv....tänk om jag hamnar fel. haha kanske hamnar i ryssland ist. Och ja mamma, jag vet att du tänker på mitt pass-kort nu :P

Men iaf, vi lämnar huset vid 04.30 imorgon så behöver få lite sömn, eller i alla fall försöka. Usch hatar den här ångesten/nervositeten man får innan man ska göra något man aldrig gjort förut! :)

Håll tummarna för mig! Vi hörs när jag kommit fram!

NY here I come!

PUSS ♥


Lämnar soliga LA för snöiga NY !

Fettisdagen!

nämen, jag kom just på att det är ju fettisdagen idag :D eller ja, igår för er då!

Har ni ätit några semlor idag/igår?

Jag är ett stort fan av semlor. Om man tar ersätter mandelmassan med vaniljkräm och tar bort 75% av grädden! :) Då är det minsann mumma. Men i år blev det inga semlor för min del. Tror inte ens bakelsen existerar här i USA. :) Tur i oturen kan man ju tycka, för semlor är ju trots allt inte det nyttigaste. Hoppas iaf ni haft en bra fettisdag och fettat er riktigt mkt!

PUSS ♥


blogg.se

Hej!

Blev inget bloggande igår.. Blogg.se krånglade hela kvällen (natten för er). Verkar dock inte som att det är fullt fixat än, tar evigheter att göra någonting över huvudtaget.

Min går dag var väl upp och ner :) Jobbade 10 timmar. Det var 30 grader varm och vi passade på att ta en långpromenad och leka på lekplatsen och ute i trädgården. På kvällen så grillade, åh så mumsigt.
Sedan fick jag någon fläng i huvudet. Fick näst intill panik, ville åka hem. Inget hade hänt. Men sånt händer väl antar jag :)

Nu är klockan snart halv 5 på eftermiddagen här. Slutar alltså jobba om 1,5 timme. Skönt. Jag behöver sova och vila öronen lite :) Bebis har inte mått så bra idag :( vet inte om det är nya tänder som spökar eller vad det är. Han skrek/grät konstant i över 2 timmar. Ingenting hjälpte, han ville inte jag skulle hålla honom, han ville inte leka, inte ligga i sängen, hjälpte inte med en promenad, mat ville han inte ha, jag honom "gas"-medicin - hjälpte inte, gav honom bebis-värkmedicin (ifall det var tänderna) - hjälpte inte, bytte blöja....jaa, jag var ganska hjälplös :) men tillslut gav han upp och somnade.
Funderar på att uppfinna en manick man kan sätta på bebisens huvud så man kan få reda på vad dom tänker! Hur ska man kunna få reda på vad som är fel annars, när ingenting man gör hjälper :O
Stackars liten iaf. Kan inte vara lätt för honom :(

Nu ska jag passa på att få i mig lite frukost/lunch eller ja, något att äta iaf. Sedan ska jag slänga mig ner i soffan och hoppas att bebis sover ett tag till så jag får vila lite.

Ha det bra!

PUSS ♥


Alla <3-dag!

HEJ! :)

Alla ♥-dag idag då. En rätt j*vla onödig dag om du frågar mig :) Ändå blev jag jätte glad när jag vaknade upp och hade fått en rosa björn och en choklasask av min pojkvän! :)

Annars har dagen varit allmänt mysig. Tårta, grillad mat, bus och TOPPEN VÄDER! Måste erkänna att det faktiskt är ganska fuskigt att jag går runt i axelbandlösa klänningar och barbent medan ni pulsar runt i snön där hemma. Men jag njuter av fulla muggar och det lovas TOPPEN väder hela veckan! Hade jag kunnat hade jag skickat hem lite solsken och värme till er!

Imorgon är det en ny vecka igen. Galet. Vi ska till gymmet på morgonen sedan blir det jobb mellan 8-18...Städerskan kommer runt 8-14 kanske, så vi ska ha en hel/halv-dag i parken jag och plutten. Kanske kan packa med en liten picknick eller något. Mysigt. Ligga i gräset och sola och äta vindruvor medans plutten kryper runt och leker och skrattar.

Ja vi får se vad morgon dagen och resten av veckan bär med sig :) Hoppas ni alla har haft en mysig men dock väldigt onödig alla ♥-dag! :)

Jag vill I alla fall önska följande människor en speciell alla ♥-dag hälsning. Hoppas ni haft en glad, underbar och mysig alla ♥-dag! Jag älskar er!

♥ Mamma
♥ Pappa
♥ Viktor
♥ Hampus
♥ Måns
♥ Mormor
♥ Farmor
♥ Farfar
♥ Carina
♥ Andy
♥ Daniel
♥ Sharon
♥ Noah
♥ Tomas
♥ Camilla
♥ Emelie
♥ Maxine
♥ Erika
Jenny

Önskar jag kunde ge er alla en stor bamse kram!


PUSS ♥


55 minuter kvar av lördagen den 13 februari.

God kväll!

Då är det alla hjärtansdag i sverige då, själv måste jag vänta i 55 minuter till! Men hoppas ni alla får en mysig alla hjärtans dag. Även om jag tycker det är en j*vligt onödig dag. :)

Bloggade inte igår eftersom att jag åkte hem till Kirstin :) vi åkte till Malibu och satte oss på en bar. Sedan åkte vi hem till henne, kollade på filmen Baksmällan, tog några drinkar och sedan somnade vi runt 3-4 tiden. Lång dag. Ikväll har jag jobbat...ja, inte mkt mer med denna lördag.

Föresten, fick idag reda på att jag var nominerade till Årets Au Pair 2010 (Bland alla au pair agenturer här i USA). Kuligt :) tyvärr vann jag inte (tönt-jurry!) :P men men, nominerad är ju alltid något :D det är inte alla som är det :) Jag blev iaf jätte glad! Ja, lite måste man ju få skryta!!

Ne, kort inlägg. Nu ska jag kolla film sen sova :)

PUSS ♥

Thank god It's friday tomorrow!

God kväll.

Så trött som jag är idag har jag inte varit på riktigt länge. Men vi har haft jätte fint väder idag så vi har inte kunnat lega inne och lata oss :) Blev gymmet imorse sedan började jag jobba runt 7. Under dagen blev det promenad, lek på lekplatsen, lek i trädgården och skypande :) Värmen ska hålla i sig nu, åtminstonde en vecka. Ska vara runt 75°F (23.89°C) hela veckan. Skönt.

Imorgon är det äntligen fredag! Som jag längtar!

Ne, jag orkar inte blogga mer idag. Det får bli att krypa ner under täcket och sova i stället. Vi hörs imorgon eller något :)

 

PUSS ♥


Onsdag kväll, mitt i veckan.

Hejsan!

Är hur trött som helst. Har vart uppe sen halv 5 imorse...och inte sovit någon middag idag, vilket jag är van vid att göra vid det här laget. :)
Men var som sagt på gymmet i morse, sen jobbade jag i 2 timmar och sedan har jag inte gjort NÅGONTING! Åh, så underbart.

Har ångest också...vet inte om jag vill forsätta i teater-klassen. Men om jag inte gör det känns det som om alla kommer bli så himla besvikna på mig...Men jag tror det kan vara nyttigt för mig att göra något jag inte känner mig säker i, pusha mig själv lite. Men är det värt det att gå runt i 5 månader och ha ångest?! Och är det värt att betala nästan 6000 kronor för en klass som man inte kommer tycka är kul till 100%?! Ja, jag har väl lite att tänka på. Kan tänka mig att jag låter lite schizofren nu eftersom jag tyckte allt var så bra när jag kom hem igår...men när jag låtit alla första tankar, och mitt första intryck sjunka lite så får jag bara en klump i magen av att tänka på att jag ska gå tillbaka dit och stå inför HELA klassen, helt ensam på scen, och köra en monolog på 2 minuter som ska vara helt memorerad och sedan göra detta flera gånger?!!....känns inte som jag... Hjälp mig någon.

Nu blir det sängen. Gymmet imorgon bitti.

PUSS ♥

Tidsfördriv!

13 HAR DU:
Ett förhållande; Har många förhållanden, men inget ”kärleks-förhållande”. Thank god. 
En bästa vän; Absolut!
Haft ett seriöst förhållande: Yes.
Dejtat en av dina bästa kompisar: haha nej.
Blivit kär vid första ögonkastet: Nej.
Fått ditt hjärta krossat; yes indeed.
Skrikit åt en lärare; Ja, men han förtjänade det!  
Sagt något och sedan ångrat dig; Händer väl varje dag nästan :P
Ljugit för dina föräldrar om vart du är; Klart jag har. Det har alla tonåringar!
Några smycken som kostat över 1000 kr; Ja.
Snusat; Ja.

12 DAGENS:
Klädsel; Mjukiskläder.
Smink; inget.
Frisyr; ”nyvaken-ruffs”
Låt; I gotta feeling – black eyed peas
Vill ha; mat skulle vara ganska gott.
Sjuka; träningsvärken i ryggen.
Saknad; Alla hemma i sverige!
Köp; Inget, so far!
Godis; Inget alls! Det är inte lördag idag!
Attityd; Positiv!
Tanke när du såg dig själv i spegeln första gången i morse: ” HAHA”

11 FÖRSTA:
Bästa kompis; Tove!
Bil; Ingen
Kärlek; Markus.
Husdjur; Bamse (?)
Semester; Minns inte.
Jobb; Tidningsförsäljare :D haha
Köpta skiva; vet inte vad den heter, men någon oriflame skiva! haha
Riktiga kärlek; Fredrik.
Piercing; Öronen, läppen.  
Konsert; Magnus Uggla tror jag
Fylla : första riktiga fylla, ettan på gymnasiet.

10 SISTA:
Personen som sms:ade dig ; Nabila
Personen som du kramade; Bebis!
Peronen som ringde dig? ”Grandma”
Personen som du ringde; Pappa
Personen du sa 'jag älskar dig' till; Mamma
Alkoholdrycken; Malibu+juice.
Bilfärd; Från skolan igår kväll.
Filmen du såg; Dear John.
Gången du grät; Måndags. 
Måltiden; Vindruvor

9 SKULLE DU:
Våga hoppa fallskärm; skulle gärna vilja men är nog alldeles för feg.
Våga hoppa bungyjump; samma som ovan.
Dejta någon med väldigt mycket tattueringar: Utan tvekan!
Kalla dig själv lycklig; Ja, absolut!
Hellre ta bilden än vara med på den; utan tvekan!
Kunna gråta över en kille; Självklart
Kunna gråta över en tjej; Absolut
Ljuga för någon: Helst inte, men ibland slinker det in en och annan vit lögn.
Kunna springa 50mil ; verkligen inte :P

8 VAD:
Gör du just nu; Laddar upp bilder på Facebook.
Ska du göra imorgon; Gymmet, jobba.  
Säger du till dig själv när allt känns svårt; antagligen ”sug kuk” eller något annat omoget.
Har du med dig in på bio:n; Förutom väska, mobil osv…godis och cola!
Är det för färg på dina byxor; Gråa.
Är det för väder hos dig just nu; Klarblå himmel men kyligt.
Är det första du lägger märke till hos det motsatta könet; Skorna.
Skulle du göra om du vann på lotto; det beror på hur mycket vinsten skulle vara på!  


Tisdag och första dagen i skolan

God kväll.

Super snabbt inlägg innan sängen :) Kom precis hem från min första lektion på ett amerikanskt college :D Tar ju som sagt en teater klass som jag faktiskt inte trodde jag skulle fixa, jag min fega j*vel. Men det var hur kul som helst :D och något rätt måste jag ju ha gjort eftersom jag fick en killes nummer ;)

Nu blir det sängen för imorgon blir det, självklart, gymmet innan 2 timmars jobb :)

PUSS ♥

Ny vecka, nya tag!

God kväll.

Ja, då var det månad igen då. Ännu en ny vecka här i USA.
Det blev gymmet imorse runt 5, tränade en timme sen var det hem och duscha och sedan började jag jobba runt 7...dagen har varit lugnt. Bebis har sovit massor (4 timmar), det uppskattas och vi har tagit en powerwalk! Slutade vid halv 6 tiden och vid 6 var jag tillbaka på gymmet för dagens andra träningspass :) Åt glass under dagen så var tvungen att träna bort den! :D

Imorgon blir det gymmet igen..Det är även min värdpappas födelsedag. Hoppas han gillar presenten han ska få av mig. Sedan på kvällen är det dags för min första dag i skolan här i USA. Jag är nervös som sjutton redan och skulle lätt kunna dra mig ur :) Får hoppas på att det går smärtfritt.

Nu ska jag ta mig en dusch och sedan slänga i mig lite soppa eller något annat nyttigt innan jag kryper i säng.

Hoppas ni haft en bra start på veckan!
PUSS ♥


Vi matade giraffer när vi var på Zoo't i Santa Barbara!


Superbowl söndag!

Hejsan!

Ja, då var denna helgen över. Galet hur fort tiden går!
Min söndag har varit ganska lugn. Långpromenad på morgonen, bakat alla ♥-dags kakor, jobbat några timmar, skypat med mamma och mormor, kollat på Superbowl och tagit en powernap.


Nu sitter jag här i min säng. Min värdmamma och värdpappa har satt igång jacuzzin utomhus men jag orkar verkligen inte bada ikv. Ska krypa ner under täcket och kolla en film ist innan jag ska sova! :)


Imorgon blir det tidig uppstigning igen. Gymmet klockan 05.00 som gäller. Vårt mål är att ta oss till gymmet varje morgon den här veckan. Och endast godis 1 gång i veckan. Kommer dö utan min choklad. Får väl äta kottar eller något ist! :)


Time for bed.
Vi hörs imorgon! :)


PUSS ♥


Lycka till mamma, jag kommer tänka på dig! ♥


Lugna gatan.

♥God kväll :)

Har ingenting att säga överhuvudtaget känns det som! :D Men det har varit en bra dag! Jag har varit ensam hemma nästan hela dagen, skönt. Så jag har passat på att städa mitt sovrum och badrum så nu är allt skinande rent. Tvättade även alla mina kläder. Känner mig som en riktig husmor!

Imorgon ska vi baka alla hjärtansdag kakor och sedan ska jag jobba några timmar! :) Hoppas på en lugn dag...Det är även super bowl imorgon, vilket betyder att i stort sett alla familjer här i USA sitter bänkade framför tvn och kollar på amerikansk fotboll, något som jag inte lär göra.

Ne nu blir det att krypa ner under täcket och läsa lite innan jag välkomnar John Blund.

Hörs imorgon!
PUSS ♥



♥ Chamtrollet i egen hög person.

Då var vi här igen

God kväll/natt/morgon.

Klockan tickar iväg här i Kalifornien och klockan börjar närma sig 01.00. :) Men jag har haft en jätte mysig dag. Dock har det regnat hela dagen, så jag och bebis fick hålla oss inne men ibland kan även det kännas skönt.
Nu ikväll så har jag varit ute och ätit middag och vart på bio med Selina och Kirstin! :) Så mysigt så!
Blev middag på Macaroni Grill (mamma och mormor, dit ska jag ta er när ni kommer hit!!) så nu är jag en Apelsin balsamerad kyckling mättare. Sedan kollade vi på filmen Dear John. Jag rekomenderar den verkligen. Jätte bra film, men jag varnar er, man grinar gärnet. Jag kan lova er att inte ett enda öga vart tort inne i biosalongen. Och tycker man inte om sorgliga filmer så kan man ju gå och kolla på den för att killen är grymt j*vla snygg. Dreggel.

Jag ska väl försöka sova lite snart. Ska tvinga mig upp i tid imorgon för att gå till gymmet. :) Hoppas ni haft en jätte mysig fredag och att ni får en himelsk helg.

PUSS ♥


Hönan Agda!

Hej! :)

haha, här sitter jag och klagar över att jag inte bloggar varje dag och sedan går det bara en dag och så glömmer jag bort det! Yes, jag är hopplös!

Men igår var en bra dag! Blev gymmet på morgonen och sedan jobb mellan 07.00-09.00. Sedan slappade jag HELA dagen...förutom min dagliga promenad ute i solskenet! Bra dag :)

Idag blev det ingen gym på morgonen, ibland måste kroppen vila lite. Men det blev en lång promenad, 1,5 timme. Och sedan blev det även lek på lekplatsen i 1 timme. :) Det gillar vi. Bebis växer så det knakar och snart går han :( ....nästan så man längtar tillbaka till dagarna då han inte ens kröp :D , nu låter det ju som om det var evigheter sen men det var ju trotts allt bara några få månader sedan.

Som ni säkert märker så går träningen jätte bra! :) Trodde aldrig jag skulle kunna komma upp vid halv 5 på morgonen för att gå till gymmet?!! Det är ju nästan sinnessjukt. Men gud så skönt när man är klar :) Mitt enda problem är att få bort godis suget och allt småätande....men helvete vad svårt det är att inte äta hela tiden när man "bara" går hemma hela dagarna. Men när jag har ätit upp den där himmelskt goda chokladbiten som ligger på mitt nattduksbord så ska jag bara äta godis 1 gång i veckan!

Ja men just det. Nästa vecka börjar jag skolan! På tisdag närmare bestämt. Jag är faktiskt lite nervös! :D Men det ska bli kul. Ber till gudarna bara att man inte behöver prata inför alla eller något första lektionen! :) På samma dag så är det även min värdpappas födelsedag! Och jag har beställt den där "julklappen" jag skulle ha köpt till honom...den var ju slut när jag skulle beställa den innan jul, men nu är den på väg hit! :D Lägger upp en bild på vad det är. :)

Nu ska jag kolla på några avsnitt av Paradise Hotel innan jag somnar (ja, när varenda människa hemma i sverige pratar om programmet så måste man ju kolla vad det är för skit!). Imorgon blir det gymmet igen på morgonen :) och sedan jobb mellan 07.00-17.00 :)

Hoppas ni har det jätte bra där hemma! Jag saknar er!

PUSS ♥

Lite komiskt. Hoppas han blir glad :D Min värdmamma tyckte det var en jätte rolig ide!


Mysdag

God kväll! :)

Det blev ingen gym imorse...jag var så otroligt trött efter att ha varit vaken nästan hela natten. Mardrömmar hit och mardrömmat dit. Men min värdmamma hade varit uppe en del under natten med bebis också så hon gick inte heller...Vi kör imorgon ist! :)

Dagen har gått jätte bra. Känns som om varje dag blir roligare med det lilla charm-trollet! :) Han växer så det knakar och det går nästan att "konversera" med honom, självklart på hand eget lilla sätt. Vi tog våran dagliga promenad på förmiddagen men så började det regna lite smått. Men på eftermiddagen så kom solen fram igen och vi passade på att gå till Lekplatsen! :D Vi träffade en annan liten bebis (10 månader) och hennes mamma. Så dom satt och lekte en stund. haha, har inte riktigt insett förut hur kul det är att kolla på bebisar när dom lär "känna" varandra! Dom är nästan som hundar, sakta med säkert närmar dom sig varandra och sedan känner dom sig fram.. haha nästan som om dom frågar sig själva; Är hon/han på riktigt?.

Imorgon är det onsdag och Grandma och Grandpa ska ha plutten. Men det blir som sagt gymmet vid 5 tiden och sedan jobbar jag mellan 7-9. Vad som händer sedan får vi se! :) Blir det fint väder (det sägs att det ska regna) så blir det kanske en promenad. Annars kanske jag kan passa på att tvätta eller något annat tråkigt! haha.

Föresten, kul att ni kommenterar mera! :D Det gör det mycket roligare att uppdatera!

Nu blir det att kolla på "I en annan del av Köping", sedan ska jag (förhoppningsvis) sova gott hela natten!

PUSS ♥

John Blund

Hej! :)

Nu har jag kommit in i en sån där period igen när jag inte bloggar varje dag! :) Men jag gör mitt bästa ska ni veta!!

Helgen I San Diego var toppen! :) Jätte mysig och jätte bra väder!
När jag kom hem igår så gick jag och min värdmamma ut på en promenad :) Gick till affären och köpte hårfärg till mig. Tanken var att jag skulle färga håret när jag kom hem igen men Kirstin smsade och frågade om jag ville käka middag med henne! Självklart ville jag det! :) Hon kom och hämtade mig och vi åkte till "Northridge mall" och shoppade lite först! (HAHA, förvånande) Men det blev bara lite diadem för mig. Sedan blev det middag på CPK (California Pizza Kitchen) och jag fick min älskade kyckling sallad! :D Skulle kunna äta den frukost, lunch, middag varje dag!

Imorse var det dags att ta sig upp vid 4.30 igen för att ta sig till gymmet vid 5 :) Och vi ska göra det imorgon igen! Det känns faktiskt jätte bra att träna på morgonen. Då har man hela eftermiddagen/kvällen till att göra vad man vill på! :) Och man har faktiskt mer energi hela dagen om man tränar på morgonen! :) Känns jätte skönt att verkligen komma igång med träningen på allvar nu!
Det blev även 2 promenader med bebis idag. En powerwalk på 1 timme och sedan gick vi till lekplatsen på eftermiddagen (tar typ 15 min att gå dit). Vi har varit utomhus i stort sett hela dagen idag. Det har varit jätte varmt. Runt 25-30 grader, så shortsen och sommarskorna åkte på! Underbart. Vi njuter för fulla muggar just nu för i mitten/slutet av veckan ska vi få en ny regn-omgång. Ska regna i flera dagar i sträck...usch.
Men man ska kanske ta vara på "kylan" lite också. För snart är sommaren här och vi kommer svettas ihjäl i 40-45 graders värme!

Färgade föresten håret idag.........usch. Att jag aldrig lär mig att jag inte ska göra det själv. Men tack vare Amazon.com så ska jag beställa hem silvershampoo (enda stället det finns på i USA????). Så får hoppas det blir bättre då :)

Nee, om man skulle borsta tänderna och krypa ner i varma sängen framför TV.n lite innan det är dags att sova! :)


Vi hörs imorgon!
PUSS ♥

RSS 2.0