TGIF!

Hej allihopa! :)

Ja imorse var jag och min värdmamma som sagt upp i ottan, vid 5 tiden rättare sagt och åkte till gymmet! :) det blev en timmes träning och jag var förvånad själv att jag tog mig upp och att det var så "lätt" att träna vid den tiden :) trodde jag skulle vara helt död, men det gick faktiskt lika bra som när man tränar på kvällen!

När jag kom hem passade jag på att ringa och prata med pappa! Och vid 8 tiden började jag jobba...Jag och bebis tog en powerwalk på 1 timme...Skulle till affären för att köpa blockchoklad, så jag kunde baka snickerskakorna till min värdmammas bror...när vi kommer hem igen inser jag att jag skulle ha köpt jordnötssmör också...men min värdpappa räddade mig och köpte det när han kom hem ist! :)
Så nu är snickerskakorna gjorda och står och svalnar i kylen! I hope he'll like them!

Och det bästaste av det bästa är att mamma och mormor nu har bokat resan hit!!! :D 9 april klockan 21.00 står jag på flygplasten med gråten i halsen och HOPPAR in i deras famn!! Åh, jag längtar så! Jag hoppas verkligen dehär två månaderna går jätte fort nu!!

Imorgon åker som sagt jag, min värdmamma och bebisen till San Diego för att hälsa på hennes bror! :) Så det blir en tidig morgon imorgon också! Tanken är att vi ska lämna huset senast 07.00. Och jag har inte packat än..borde kanske göra det. :) ......undrar om det är kallare eller varmare i San Diego gämfört med här. Logiskt så borde det vara kallare eftersom att det är precis vid havet. Well, får väl kolla upp en väderkarta eller något! :)

Ursäktar att jag inte har laddat upp bilderna från förra helgen än! Men det kommer! Jag lovar! Om inte, så skaffa facebook ALLIHOPA, så lägger jag upp dom där! (det här gäller även mormor, farmor och farfar!! Se bara på grymt tuffa Gudrun som har det!!! Bara för att man är "äldre" betyder det inte att man inte kan använda sig att sånna sidor!!)

Nee, om jag skulle få tummen ur att packa nu då. Sedan är det väl dags att krypa ner i varma stora sängen och sova några timmar! :)

Vi hörs när jag kommer hem igen!
Ha en toppen helg!


PUSS ♥


Blir en bild från Santa Barbara...vi får se om och när ni får se mer! Det tar evigheter att ladda upp bilder...

I DID IT!!

Woho!!

Tänkte bara dela med mig av min lycka! Jag klarade av att gå upp 04.30 och ta mig till gymmet 05.00 utan att dö! :) Det här verkar ju faktiskt sluta bra!!


Torsdag...

Hej.

Har ingen ork til att blogga.. :) har inte så mkt att berätta heller för den delen.. Lovar att bilder från helgen kommer upp inom en snar framtid. Men jag lever, och jag mår bra.. Men ni är förbannat dåliga på att kommentera tycker jag! :D

PUSS

Trötter

Hej!

Har vart en väldigt händleserik helg med bara 8 timmars sömn på 2 nätter.
Har hunnit med;
* Cheesecake factory
* Bio (It's complicated)
* Santa barbara; zoo+ cykel tur längs stranden.
* Shopping x2
* Några glas på en bar på stranden i Malibu (snygga bartender och man behöver inget ID, det gillar vi!)
* Ölspel hemma hos Kirstin!
* Santa Monica; The pier, åka parisehjul, (shoppa), äta god mat och kolla på snygga killar när dom dansar.

Jaa, livet leker! Nu har vi en arbetsvecka framför oss och nästa helg bär det av till San Diego!
Uppdaterar med lite bilder imorgon. Nu måste jag verkligen sova ikapp några timmar! :)

PUSS ♥

LIVET ÄR VÄRT ATT LEVA!!


Thank god It's friday!

äntligen är dagen alla väntat på här...nämnligen fredag.
Jag bloggar nu ist för ikv, för jag kommer inte vara hemma ikväll+ att jag ska ha en hemlig nattgäst ;)

Efter att ha jobbat 50 timmar den här veckan så är jag helt slut. Och jag förtjänar en toppen helg. Imorgon åker vi (jag, Selina, Kirstin och Nabila) till Santa Barbara för att götta oss! Och ikv ska jag ut på middag, myspys :) Cheesecake factory...mhmmm. Lägga på sig några kilo ikv kanske!

Mer har jag inte att berätta...mer än att den allvarliga stormen aldrig kom :) Och imorgon lovar dom sol igen! TACK!

Hoppas ni får en bra helg! Vi hörs imorgon, eller något.
PUSS ♥


Snart helg!!

Hej!

Ni anar verklligen inte hur mycket det regnar här!! (Lägger in lite bilder) Regnet är så allvarligt att många människor som bor nedanför bergssluttningar, kullar osv. har varit tvungna att evakuera från sina hus pga risk att leran kommer rasa hela deras hus...Vi bor som tur uppe på en kulle, vi är mer rädda för att poolen ska svämma över, vilket den vart nära på att göra några gånger nu, och dränka huset...
Och ikväll har det blixtrat som fan, det har till och med dratt igenom en liten tornado (tromb?) inte så jätte långt ifrån där jag bor...
Åska och blixtrar är verkligen en svag sida hos mig...jag kröp upp under täcket och grät en skvätt och önskade att mamma var här. Så kan det vara ibland...

Vill egentligen inte sitta vid datorn, men har laddat batteriet i laptopen lite, för dom varnar för en "severe storm" (svår/allvarlig/ storm)...Så vi har laddat upp med ficklampor och ljus överallt, just in case! Och de flesta kablar är urdragna...Vi gick till och med igenom en "krisplan" förut, vad vi skulle göra om vi skulle bli drabbade av en tornado (tromb?), vilket ställe vi skulle "gömma" oss på osv! Jag hoppas då innerligt på att vi inte kommer bli drabbade av varken strömavbrott eller någon tornado!!
Båda mina värdföräldrar ska försöka ta sig in till jobbet imorgon (om vägarna är "körbara")...så det vore väl typiskt om ovädret kommer när jag är ensam hemma med bebis...Mamma och pappa, räkna med att jag ringer imorgon när jag sitter uppkurad i fosterställning under köksbordet för att det blixtrar som en galning.

Ja, nu ska ni inte vara oroliga i alla fall. Jag får det antagligen att låta värre än det är...:) Hoppas jag!

Så nu ska ni njuta av er snö, det är i varje fall bättre än det här regnet vi har!

PUSS ♥






Spöregn, spöregn och åter spöregn.

Hejsan!

Tänker börja med att vara lite negativ...Ni där hemma i sverige ska bannemig vara glada över att det är kallt och snö!!! Här spöregnar det bara...jävla vinter. I morse runt 9 tiden så öppnade sig himlen och det började ösa ner, och så har det hållt på konstant hela dagen. Snacka om deprimerande! Till och med bebis var deprimerad och bara ville gosa hela dagen (det klagar jag dock inte över!! Myspys!).

Så, nu har jag lättat mitt hjärta med detta enorma I-lands problem.

Dagen har ändå varit ganska mysig, trotts det tråkiga vädret. Jag och bebis har myst nästan hela dagen och när han låg och sov så passade jag på att göra chokladbollar (smakade dock äckligt så gav dom till mina värdföräldrar, HAHA) och så kröp jag ner under en filt med en kopp thé och kollade på film! :) Ibland är det skönt med sånna dagar också!
Men tyvärr så ska det regna ännu mer imorgon, vilket betyder att grandma och grandpa inte kommer kunna hämta plutten så jag får jobba hela dagen :( :P Men vi tar en dag i taget och ber till högre makter att det sker ett under och att solen skiner imorgon!

För ett par minuter sen så slet jag mig äntligen från den där körkortsteori grejen, efter att ha suttit med den i över 2,5 timme. Men jag blir bättre och bättre och var bara några poäng från att klara slutprovet! :D Så om 5 dagar så räknar jag med att jag är proffs på det här!

Kan glatt meddela er att jag har världens träningsvärk också. För tillfället stapplar jag omkring som en pingvin här och skrattar konstant åt mig själv att det gör så ont! :P Att jag aldrig ska lära mig att stretcha!! (!!!!)

Nee, nu ska jag lägga mig och läsa Vecko Revyn.. Fick en ny tidning idag!! :)

PUSS ♥

Måndag, ny vecka nya möjligheter....äh vi tar en dag i taget!

Hej! :)

Idag är det måndag.. men det känns som söndag för min del. Det är nämnligen en helgdag här i USA, Martin Luther King day. :) Så båda mina värdföräldrar har varit lediga idag. Men jag jobbade mina 10 timmar iaf!

Vaknade imorse av väckarklockan runt 6 tiden, men kom inte upp försen strax innan 7. Och precis som lovat blev det ett pass på gymmet innan jobbet, 2 timmar långt närmare sagt. Kändes så extremt skönt, men ben, armar och mage är fortfarande som spaghetti. :) Jag och min värdmamma har gjort ett muntligt kontrakt med varandra att vi ska, tillsammans, gå till gymmet minst 3 gånger i veckan på morgonen innan vi börjar jobba...vilket betyder att vi måste vara på gymmet runt 05.00 tiden på morgon. Ja, vi får se hur detta ska gå med min morgontrötthet...men vi skulle iaf ge det 2 veckor och sedan se vad vi tyckte om det! :) Känns så sjukt svårt att få tid och ork att masa fläsket över till gymmet på kvällen, motiveringen är oftast högre på morgonen när man ser sig i spegeln och man ser ut som en skata innan dusch och allt det där. :) Så nu kör vi på det...återkommer hur det går för oss...Kanske blir en Beach 2010 iaf!

Imorgon är vi åter tillbaka till det normala. Och efter några dagar i sängen så är jag redo för att möta alla nya hinder som bebis kommer utmana mig på...att en 9 månader gammal bebis kan ha SÅ mkt vilja och STÖKA NER så himla mkt och framför allt ändra humör på en millisekund...Underbart är det :)
Minst 4 barn ska jag ha iaf..nån dag. :D

För att ni där hemma i kalla sverige inte ska behöva vara så avundsjuk på mig och värmen längre kan jag meddela er att det ska spöregna i över en vecka...dom sa något om att vi har ungefär 2% chans att se solen de närmaste 7 dagarna...Nu känns det nästan som man är hemma i regniga och tråkiga sverige och jag insåg nyss att jag inte längtar tillbaka (till vädret alltså!).

Min underbara gulliga supersöta älskade mamma gav mig en premunation på en hemsida i en vecka där man kan plugga körkortteorin (svenska alltså) Så det har jag tillbringar varenda minut jag varit ledig idag till. Jag kunde mer än jag trodde! Men F*N va många olika vägskyltar det finns?! Är det ens möjligt att lära sig alla?! :O Men jag kämpar på och förhoppningsvis har jag blivit lite klokare på det där med trafiken om en vecka!

Nu är klockan runt halv 10 på kvällen och jag ska faktiskt krypa ner i sängen och läsa lite Veckorevyn innan jag besöker drömmarnas land!

Ta hand om er!
PUSS ♥

Why does it rain?

Tjong kalsong!

Antar att det är dags för en ordentlig uppdatering? :)
Efter några dagar nerbäddad i sängen så mår jag mycket mycket bättre! :) Känner att jag har mer energi än någonsin så ska ta vara på den och gå till gymmet vid 7 imorgon bitti innan jag jobbar, tillsammans med min hurtiga värdmamma! Nu ska jag ge mig fan på att gå dit mer regelbundet! Det här funkar inte...

Helgen har varit väldigt lugn för min del! Fredag var jag fortfarande sängliggande och igår kände jag mig bra men tog mitt förnuft till fånga och vilade en extra dag! Men idag när jag vaknade var jag grymt trött på att sitta hemma så Nabila och Kasia kom och hämtade mig runt 14 tiden och så åkte vi ut och shoppade lite. Avslutade självklart kvällen med Starbucks...vad ska jag göra utan det stället när jag kommer hem?!
Och självklart kom jag hem med några fler fynd att utfylla garderoben med...
Från Victoria Secret:
1 nattlinne och självklart underkläder (man kan omöjligt gå in där utan att handla!!). Som tur var hade jag presentkort där så det blev billigt! :)
HM:
1 Cardigan och underkläder (haha måste sluta köpa underkläder?!)
TJMax:
1 halsduk
Och sedan köpte jag lite smink på lite diverse ställen! :) Att man kan må så himla mycket bättre av att få spendara lite pengar! :D Och sedan att spendera några timmar med underbara tjejer gör alltihop så mycket bättre! :)
Nabila lämnar L.A för att flytta till en ny värdfamilj den 29 januari och det kommer bli jätte tomt utan henne..:( Vem ska då förgylla mina gråa dagar?!

Oj då, insåg precis att klockan är snart 23.30 och jag ska upp vid 6 så borde väl sova nu! :) Hoppas ni haft en toppen helg!

PUSS ♥



Vintern har verkligen kommit nu...och vinter i L.A betyder regn...


Gör jag grimaser på kort så kan ingen skylla på att jag ser konstig ut, för det är meningen :)


Serös? Är det ett ord? Vad betyder det?


Nabila köpte en resväska! :D (tyvärr pappa, den är inte min :P)


Vi är omogna och försöker ta kort på Kasia när hon provar kläder :) Dock utan framgång...


Nabila är omognast av alla och vill inte vara med på kort! :) Men visst tycker vi om henne ändå! ♥


Älskade Starbucks ♥ Signature Hot Chocolate (ska tydligen ha en europeisk smak O_o...sure bacon.)


.

hej.

jag är sjuk. orkar inte blogga. inget allvarligt dock. usch.
jag+sängen+datorn+I en annan del av köping (tack jennie för tipset!) har blivit bästa vänner de senaste 2 dagarna.

Borde sova mer. Som om de 20h jag sovit idag inte räcker.

GOD NATT!

Förväntansfull Othilia!

Hej hopp! :)

Då hörs vi idag igen då :D Dagen har flytit på bra! Bebis har sovit tillräckligt för en gångs skull och Nabila var här en sväng med Darinka! :)
Medans hon var här så smed vi lite planer inför morgon dagen ;) jag är ju som vanligt ledig på onsdagar och hon har tagit ledigt! :D Tänker inte avslöja vart vi ska, det får ni se imorgon när jag kommit hem igen ;) Men vi har hyrt en bil så det blir en liten girl-trip! :D Det lovas även toppen väder imorgon vilket är super för oss eftersom vi ska spendera mestadels av dagen utomhus! :D

Nog om det, nu blir det sängen så jag kan komma upp imorgon bitti! :)
Ha det underbart!

PUSS ♥

Två inlägg på raken...

Insåg precis en sak...satt och läste igenom massa gamla inlägg här på bloggen som jag skrev veckorna innan jag lämnade sverige. Jag var så himla förväntansfull, så himla glad..och nu? Nu klagar jag över små saker?! Alltid hittar man någon som man är missnöjd med...Jag har ju allt jag kan be om! Jag är i USA, jag är i LOS ANGELES, Kalifornien!!!, jag har världens bästa värdfamilj, jag har världens bästa vänner och familj som stöttar mig hemma i sverige...för guds skull, jag är ute på mitt livs äventyr!
Nu får jag ta och skärpa till mig!! Sluta klaga över små saker och faktiskt njuta av allt underbart runt omkring mig! Klaga över negativa ting kan man göra i graven! :)

Livet är alldeles för kort för att tjura och klaga. Don't worry, be happy!

Måndag, dagen efter söndag.

Tjillivippen! :)

Idag är jag en Glad Othilia! :)
Dagen har flytit på ganska bra. Förutom att bebis vägrat sova (1,5 h på hela dagen)...men det börjar höra till vardagen nu! :) Jag jobbade över också! Som vanligt när min värdpappa ska ta över efter mig...men det hör till vardagen nu också! :D
När min värdmamma kom hem så åkte vi iväg och handlade...och tror att idag var första gången på 4 månader jag kunde med och säga att jag vill ha något speciellt! :D Det blev lite vindruvor, äpplen och självklart 1 ben & jerrys (men den betalade jag själv!). Jag inhandlade även lite saker till naglarna! :) massa fina stenar och grejs så nu ska dom bli fina minnsann! 

Ja, för er så har väl min dag varit ganska tråkig! :P har inte så mycket spännande att berätta! Men jag lägger upp lite bilder från gårdagen skridskoåkning ist! :)
Enjoy mina älskade. 

PUSS ♥



 Ser ut som jag inte har någon hållning alls...men jag är iaf glad! :)


Försöker få till en cool pose...uppenbarligen funkade det inte! :)


Sicka skridskoprinsessor, Nabila och Jag (notera de extremt fula t-shirtarna vår LCC tvingade oss att ha....usch)


Jag och Lisa! :) Lisa bröt naturligtvis mot vår LCC's krav om att bära t-shirten! Men hon körde på rätt färg iaf! :D


Lisa, Jag, Kirsten och Selina...två svenskar och två tyskar.


Uppe: Lisa (svensk), Karina (tysk), Jag (svensk), Nabila (fransk), Selina (tysk)
Nere: Kirsten (tysk) och någon? (tysk) (hon tillhör inte våran grupp egentligen :O)



Lisa, Jag och vår LCC's dotter Kennedy! :)


Vart f*n tar veckorna vägen?!!

Hej alla mina små kycklingar! :)

Är det bara jag som inte fattar vart veckorna tar vägen? Jag vet att jag säger detta varje vecka, men det är verkligen skrämmande!! Man hinner ju inte njuta av livet!

I alla fall...igår så var jag ensam hemma hela kvällen+ natten! Vilket var det bästa jag vart med om under mina 4 månader här! :D Kändes så himla skönt att bara ligga hemma i soffan i mjukiskläder helt ensam och kolla på film! Jag hoppas på att det blir fler sånna kvällar framöver! :)
Idag så var det skridskoåkning som stod på schemat! :D Det var helt galet och knasigt!! Kan ni tänka er hur det känns att åka skridskor UTOMHUS i 25-30 graders värme?! Jag höll på att svettas ihjäl! Men det var mysigt :) lägger förhoppningsvis upp kort imorgon!
Efter skridskoåkningen så åkte jag, Lisa och Nabila till "Nails Art" för att fixa våra naglar :) vi fastnade där och kom inte därifrån försen efter 3 timmar. haha. Dom är så himla trevliga där och ägarinnan vill alltid fixa ihop mig med någon kille när jag kommer dit :P Idag var det någon body builder med massa tatueringar och piercingar...Tack men nej tack! :P
Efter manikyren så tänkte vi gå på bio men så visade dom ingen film vi ville se exakt då så vi begav oss till CPK (California Pizza Kitchen) ist! Jag kände mig otroligt nyttig idag och beställde en kycklig/advokado sallad :) Mumsigt var det! Som vanligt så började servitören ställa massa frågor om vart vi kom ifrån....de där frågorna börjar bli lite uttjatade vid det här laget! :)

Klockan är runt 23.00 här i L.A och det börjar bli dags att tänka på refrängen! Imorgon blir det jobb mellan 8-18 men Nabila och Barbora ska komma hit med deras barn så dagen kommer nog passera ganska fort! :) jag hoppas på lika toppen väder imorgon som det vart idag så vi kan slänga på oss shorts och linne och gå till parken :D

Jag hoppas verkligen ni har det toppen där hemma i Sverige! Och mormor, krya på dig! Hoppas du mår bättre snart!!

Vi hörs imorgon! :)
PUSS

Hejsan hoppsan lillebror!

Kors i taket! Två inlägg på samma dag! Det är inte varje dag det händer ;) ta ett djupt andetag och ta vara på detta unika tillfälle!

Kom nyss hem från en shoppig-runda med Nabila :) Riktigt mysigt! Och jag hittade lite saker;
1 ny datamus (trådlös (sladdlös?) !!)
2 t-shirtar
1 linne
1 styck ********
2 styck ******
1 kort


Hittade även 3 par ybersnygga skor som jag var jätte nära på att köpa. Men på vägen mot kassan så såg jag pappas huvud flyta omkring och jag hörde hans röst "IGEN?! Har du inte tillräckligt med skor?! Du behöver en egen friggebod för bara din skor" typ så jag tänkte en extra gång och bestämde mig för att jag antagligen inte behövde skorna :( så nu sitter dom kvar där i affären och gråter för att dom inte fick följa med mig hem!

Imorgon blir det jobb 8-18 och sedan förhoppningsvis Bio på kvällen! :) myspys! Så nu ska jag krypa ner under täcket och kolla på Svensk Tv (thank goooooood for Internet!!!). Föresten om ni har något bra tips på någon bra svensk serie som går på tv så hojta till! :)

Saknar er alla där hemma!! Ta hand om er och lova att ni ägnar en liten tanke åt mig när ni går ut i erat fina vinterland!

PUSS ♥

Ps. Insåg precis att de senaste inläggen varit bildlösa så jag bjuder på två bilder som jag tog i söndags när vi åkte runt vid stränderna! Inget vitt vinterland här inte! Ds.


Santa Monica Beach! Väldigt dålig bild, jag vet!! Men det är iaf stranden och havet!


Oops I did it again!

Hej!

Ja, nu har jag gjort det igen! Inte bloggat på evigheter! :) Sorry guys!
Men jag lever och äntligen är vi tillbaka till vardagen här i Kalifornien! :) Allt rullar på helt enkelt! Hinner egentligen inte blogga nu...om 1 timme ska jag hämta upp Nabila. Vi ska ut och shoppa lite och ta en fika på starbucks! Och innan dess måste jag duscha och äta ngt...!

Aja, vi hörs! :D Ta hand om er!

PUSS ♥


Söndag och äntligen snart måndag!

Hej! :)

Har vart en mysig dag. Vart nere vid Hermosa Beach idag! Vi hälsade på min värdmammas bror som bor det. Vi tog även en tripp förbi Santa Monica Beach, Venice beach, Manhattan beach, riktigt nice :) Tyvärr fick jag ingen chans att känna på sanden och vattnet :O :( next time! :)

På vägen hem släppte min värdmamma av mig hemma hos Nabila! :) Vi hade en mysig kväll med mycket prat och en promenad! :)

Imorgon går åter tillbaka till "vardagen" och det ska bli så himla underbart!! Och med vardagen menar jag att mina värdföräldrar gå tillbaka till jobbet och jag är ensam hemma underdagarna med bebis...hatar verkligen att jobba när dom är hemma :D man får inte samma känsla av frihet! Nabila ska komma förbi med sina flickor imorgon också! Kuligt! :D
Jag börjar runt 8 tiden imorgon så antar att jag borde sova snart (klockan är 23:20) men först ska jag läsa lite i tidningen jag köpte förut; Cosmopolitan. :) Fina grejer det.

Puss och Godnatt!


År 2009 är nu ett minne blott!

Tjing tjong kalsong! :)

Ja, då var 1 Januari 2010 snart redan över! Galet hur fort tiden går!
Pratade med mamma på Skype imorse, fick ur mig lite frustration! Kan behövas ibland! :D glad att jag har dig mamma!♥ Och fick reda på att även mormor följer med mamma hit ner i mars/april! :D Åh snart kan jag börja räkna ner! Kan inte vänta tills jag står på flygplatsen och väntar på er! Tårarna kommer att falla som ett vattenfall! :D
Mamma; pratade med min värdmamma idag. Och allt är helt okej! Ni kan båda stanna här! Och ni fick vara här hur länge ni ville!! :D Eller ja hon sa även om ni ville vara här i 3 veckor så var det okej!! Men jag har lite frågor från henne som hon ville få reda på! :D Så ringer dig imorgon eller på söndag!

Idag har varit en bra dag! Efter mitt samtal med mamma så kändes allt så mkt bättre! Myste med plutten hela morgonen! Kan inte förstå hur fort han växer!! Även om jag var ledig idag så satt jag och lekte med honom en stund, han är verkligen min lilla ögonsten! Kommer aldrig kunna lämna honom här!! :( Sedan blev han jätte trött och somnade i min famn, och han var alldeles för gosig och söt så kunde inte med att lägga ner honom i sängen så han fick sova i min famn! :D I hela 3 timmar låg vi där i soffan, och jag sniffade in den härliga bebisdoften och kollade på honom när han skrattade i sömnen! Åh, kan inte vänta tills jag får mina egna barn! :D Ska verkligen ta vara på deras uppväxt och inte stressa igenom det!

Anyway, tänkte att jag skulle lägga upp en lista om hur mitt 2009 varit! När svarade på alla frågor så insåg jag att 2009 var faktiskt ett ganska bra år iaf! :D 

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Många saker. Tog studenten, åkte till USA, såg New York, LA, Hollywood, San Diego, San Francisco…
2. Höll du några av dina nyårslöften?
Tror inte jag hade något?!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Ja! :)
4. Dog någon som stod dig nära?
Ja! Hudson och Calla, R.I.P!! :(
5. Vilka länder besökte du?
USA!
6. Är det något du saknat år 2009 som du vill ha år 2010?
Många saker. Men man kan inte få allt man önskar sig! :) Men absolut mer spänning! Ska sluta vara en sån mes och leva livet lite mer!
7. Vilket datum från år 2009 kommer du alltid att minnas? 
12 Juni, 31 Augusti!  
8. Vad var din största framgång 2009?
Att jag fixade ihop alla sista prov/inlämningar och tog studenten med bra betyg!  
9. Största misstaget?
Att jag inte tillbringade mer tid med mina vänner innan jag lämnade Sverige!
10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Körtelfeber, Halsfluss.
11. Bästa köpet?
Mina röda högklackade älskade skor! :D
12. Vad spenderade du mest pengar på?
Skor, kläder, USA
13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Att ta studenten! Äntligen!
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2009?
Party In the USA - Miley Cyrus.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Definitivt Gladare!
16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Fokuserat på att ha mer kul!
17. Vad önskar du att du gjort mindre?
Tjurat.
18. Hur tillbringar du julen?
Med min värdfamilj här i USA och med familjen hemma genom Skype!
19. Blev du kär i år?
Var redan kär när jag klev in i 2009.
20. Favoritprogram på TV? 
Sex And the City! Men det visas inte på tv längre?!  
21. Bästa boken du läste i år?
Tror faktiskt inte jag läste någon bok?! :O
22. Största musikaliska upptäckten?
Inte en blekaste aning.
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år?
Pengar! :D  
25. Något du önskade dig men inte fick?
Tror inte det! (Y)
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2009?
Oj, mitt dåliga minne slår till igen. Jag har inte en aning? Någon som minns?
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Det finns det väl alltid? Finns alltid någonting man kan förbättra, annars hade vi inte levt ;)
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2009?
Slapp. Mjukisbyxor all day long!
29. Vad fick dig att må bra?
Alla mina nära och kära! Har verkligen insett under 2009 hur mycket familjen och vännerna betyder!
30. Vilken kändis var du mest sugen på?
Chad Michael Murray, yum yum!
31. Vem saknade du?
HELA min familj och alla vännerna i Sverige, helt klart!
32. De bästa nya människorna du träffade?
Har träffat så många nya människor i år, men Nabila är helt klart en favorit och självklart bebis!


Time to hit the hay! Vilket betyder dags att sova! (Första gången min värdmamma sa det till mig såg jag ut som ett levande frågetecken! Aldrig hört det uttrycket förut!) 

PUSS på er! ♥

1 Januari!

GOD NYTT ÅR!! Välkomna till 2010 :D nu är klockan 00:40 här i L.A och jag insåg precis att jag fick 9 timmar extra av 2009 (pga tidsskillnaden).

Det blev trots allt en ganska mysig nyårsafton, i mjukisbyxor och osminkad. Vi lagade god Italiensk mat och spelade spel här. och tur var väl ändå det. För ingen hade velat se mig och min mega finne jag fått på hakan ute iaf! Och imorgon kommer jag vakna upp och må prima och tycka synd om alla som har världens bakfylla! :)

Hoppas ni alla hade en magisk nyårsafton! Och tack gode gud att 2009 är över...

PUSS ♥

RSS 2.0