Time to say good bye

Då var dagen här. Mamma åker hem inatt. Och jag som trodde det skulle vara lättare att säga hej då denna gången, då jag vet att jag kommer hem om 5 månader.. Men nej, jag sitter här med tårar i ögonen och vill INTE säga hej då.

Men man får väl inte allt man önskar sig här i livet. Men några veckor till med mamma hade jag väl ändå kunnat fått?!!

Komiker

haha komiskt att jag verkligen inte kan hålla vad jag lovar här på bloggen! :P

Men vi har så mycket för oss hela tiden och mamma kör slut på mig så jag orkar inte blogga på kvällarna (A)...
igår var vi iaf på Universal Studios och kollade in hur dom gör film och grejer :) Mamma var imponerad. Idag jobbade jag hela dagen sen bjöd vi min värdmamma och bebis på Pizza. (min värdpappa är på affärsresa...)

Imorgon är det äntligen fredag . Och vi får väl se vad som händer. Om vi bara tar det lugnt hemma eller om vi drar ut på en shoppingrunda! :)

Till helgen ska vi få 43 grader varmt. Då ska jag tänka på er där hemma. Och vi ska till downtown och kolla läger och sedan är jag ledig söndag-tisdag. :)  

PUSS ♥

Solen skiner och himlen är blå!

Jadu, den där planen med att blogga åtminstonde varannan dag gick ju inte särskillt bra!
Men det är svårt nu när mamma är här! Vi har så mycket för oss och är så trötta på kvällen! :)

Men vi har det jätte bra. Igår var vi i Venice...låg på stranden, shoppade och åt mat på cheescake factory! :) En jätte lyckad dag! Idag och imorgon jobbar jag och sedan på onsdag ska vi till Universal Studios och kolla in studiorna där dom spelar in flera tv-shower och filmer. Annars hänger mamma vid poolen hela dagarna medans jag jobbar! :)

Att vakna upp vid mamma varje morgon gör mig lycklig! :) Och nu är det bara 5 månader kvar tills hon kommer och hälsar på igen. Men då blir det Hawaii först sedan kommer jag hem till sverige igen! :) Inte lång tid kvar nu!

Nu ska jag laga lunch till världens gulligaste bebis och världens bästa mamma!

PUSS ♥

Korvstroganoff

Hej hopp gummisnopp!

Nu sitter jag och mamma här igen! Trötta men glada. Efter att ha spenderat flera timmar vid poolen och några timmars shoppande är man slut på energi.
Det har varit äckligt varmt idag, men ändå kallare än vad det varit de senaste veckorna. Mamma svettas som en gris (hennes eget ordval). Men hon är glad ändå.
Nu ska vi snart baka äpplepaj. Det ska bli mumsigt. Annars är det lugnt här i amerikat.

Berätta gärna om era spännande arbetsdagar!! Vi återkommer imorgon!

PUSS ♥

Mamma mia

Hej! :)

Har fått klagomål från folket där hemma att jag inte bloggar tillräckligt ofta. Så nu gör jag det, från och med nu bloggar vi minst varannan dag. Deal? :)

Nu sitter jag iaf här, i min stora säng med ingen mindre än MAMMA! :) Hämtade upp henne från flygplatsen för 2 timmar sen ungefär! Kan inte fatta att hon är här. Måste nypa henne lite för att verkligen se att hon är verklig!

Imorgon så har farmor och farfar bebis, så då ska jag bara njuta av att ha mammsen här!

Så, nu ska vi krypa i säng så hörs vi kanske imorgon eller på torsdag! ;)

PUSS ♥


RSS 2.0