You're to cool for me

Hej :)


Har egentligen inget att blogga om :) Livet rullar på här, men inget speciellt har hänt :)

Tänkte bara meddela om att uppdateringen kommer att bli dåligare, tyvärr. Jag har ju som sagt börjat jobba övertid nu, så jag tjänar lite mer pengar. Vilket resulterar i mindre fritid. Men jag lovar att jag ska försöka uppdatera så ofta jag bara kan och orkar!

Föresten, berätta hur midsommar var!! Dansade ni åt mig?

PUSS ♥

Du ska inte tro det blir sommar ifall inte nå´n sätter fart

Glad Midsommar!

Hoppas ni alla hade en underbar midsommar med många skratt...
Aldrig har jag saknar den svenska sommaren så mycket förutom som jag gjorde idag. Suttit och dagdrömt hela dagen hur det skulle ha varit att vara hemma idag. Att fira sommaren med alla nära och kära. Att dansa runt midsommarstången och känna sig barnslig. Att få skratta och ha kul med alla man älskar. Att äta äcklig midsommarmat. Att känna doften av grillat. Att springa barfota i det mjuka gräset.

Tomt.

Inget av det finns här. När jag kommer hem ska jag ta igen allt det där. 100 gånger om. 

8 månader kvar. Sedan kommer jag vara hemma. Och jag kommer klaga över att jag saknar allt jag har här. Allt man aldrig blir nöjd. Imorgon är det jag som bakar jordgubbs tårta i alla fall. Lite midsommarkänsla måste jag skapa. Även om det blir en dag försent. Jag ska ta vara på tiden här. Suga in alla känslor och alla tillfällen, för om 8 månader är det slut. Om 8 månader är jag hemma, och klagar över allt jag saknar just nu. :)

Jag kan i alla fall glädja mig med att jag vaknar upp pigg och glad imorgon, medans de flesta hemma i sverige vaknar med huvudvärk ;)

God natt på er! ♥

Heartbroken

Kan inte fatta att det är midsommar imorgon och jag är inte hemma...........

Have fun everybody! Drick inte för mycket, dansa lite extra åt mig.



Back in LA

Hej! :)

Nu har jag äntligen vilat upp mig lite efter Vegas att jag orkar blogga igen! :)

Vegas med Kirstin var GRYMT. Har nog aldrig haft så kul i mitt liv. Men det blev inte mycket sömn. Läggdags klockan 9 på morgonen och sedan bara 2 timmars sömn funkar inte för mig längre. Jag börjar bli gammal! haha
Men vad som händer i Vegas Stannar i Vegas! Vi hade i alla fall grymt kul! (men kan dock meddela att jag tappade min kamera på vägen dit så alla bilder är borta ....)

Annars rullar allt på som vanligt här! RJ växer så det knakar och bli roligare och roligare att vara med varje dag. Imorse när vi satt i soffan och myste medans han drack sin morgon välling så pausade han sig mot drickandet och kollade upp på mig och lutade sig mot mig, gav mig en puss på kinden och gick sedan tillbaka till sin flaska och barnprogrammen på TV. Ååh, min lilla guldklimp, min bebis. :( Hur ska jag någonsin kunna lämna honom?!!! Jag dör av bara tanken. Men just nu får jag leva på att jag har 8 månader kvar med honom.

Imorgon, tisdag, blir det nog en lugn dag. Massa lek och mys hela dagen :)

Har även bestämt med mina värdföräldrar att jag ska börja jobba lite extra varje vecka och att de extra pengarna jag tjänar ska överföras direkt till mitt sparkonto...och jag och min värdmamma räknade ut idag att vid mars (då jag åker hem) kommer jag ha sparat ihop över 10 000 kronor...WOHO, det betyder att jag kommer kunna ta mitt körkort när jag kommer hem!! :)

Nee, nu ska jag krypa ner i sängen :) Hoppas ni har det bra där hemma!!
Jag saknar er hur mycket som helst!!

PUSS ♥

Ps. Jag lovar att jag inte blir ledsen om ni skickar lite svenskt lösgodis och makrill hit!! ;) Ds.

Hey, I think I love myself!

God Kväll!

Wihoo, äntligen uppdaterar jag igen. Nu blev ni glada va? :)

Jag lever fortfarande. Och jag mår bra. Mer än bra faktiskt. Men har haft mycket för mig på sista tiden! Var ju som sagt i Omaha. Underbart var det. Kom hem förra måndagen...i fredags kom Martina hit (en svensk tjej jag träffade på skolan i NY) och stannade tills idag :D
Vi hade jätte kul! Det måste vi göra fler gånger. Nästa gång satsar vi på att jag åker upp till San Francisco och hälsar på henne.

Imorgon då är det dagen med stort D...Jag och Puny åker till LAS VEGAS. Och bara så ni vet, what happends in Vegas, STAYS in vegas. Alltså, det som händer där stannar där :D
Jag har dock inte packat än...Men partyklänningarna och de högklackade skorna åker ner i väskan! (äntligen får jag tillfälle att ha på mig mina röda skönheter med 14 cm hög klack, min fötter kommer dö.)

Annars flyter allt på som vanligt. Sommarvärmen är här vilket betyder minst 35 grader varje dag. Skönt. Poolen har hunnit och bli över 25 grader varm också. yeeez, känner på mig att det kommer bli en GRYM sommar.

Var föresten på fest hos en kompis i fredags. Träffade massa roligt folk. Det dåliga är att nu känner jag alla som jobbar på glass stället i närheten av mig...i söndags gick jag och Martina dit...vi fick två STORA (då snackar vi STORA) bägare fulla med glass och topping och frukt på, ah you name it..vi fick dom för 50 cent..haha vilket motsvarar ungefär 4 kronor :D haha känner på mig att min bantningsplan kommer inte bli lika enkel som jag trodde! :D

Ne, nu måste jag börja packa.

VEGAS HERE WE COME!!

Vi hörs när jag kommer hem på fredag/lördag.

PUSS ♥

Your love is my drug

Hej!

blir ett snabbt inlägg bara. vet att uppdateringen har varit jätte dålig det senaste men jag har verkligen inte haft tid....

Imorgon åker iaf jag, min värdmamma och bebis till Omaha för att besöka mormor och morfar. Ska bli kul. Men det betyder att jag måste sova nu eftersom att klockan ringer vid 5 imorgon bitti. Datorn tar jag inte med mig så kommer inte bli någon uppdatering medans jag är där. Men jag skriver när vi kommer hem igen :) vilket blir på måndag kväll.. så okej , kanske uppdaterar tisdag då.

Men ta hand om er och ha det så toppen bra medans jag är på semester ! :)

vi hörs!

PUSS ♥

RSS 2.0