Helgen lurar bakom hörnet.

Hej! :)

Måste nog erkänna att torsdagar än en av mina favorit dagar på veckan, för då vet man att det bara är EN dag kvar tills 2 dagars ledighet. Skön känsla!

Har vart en lång dag idag. Min värdmamma har vart sjuk så jag har gjort allt jag kunnat för att inte vara i hennes väg och låtit henne vila så mycket hon bara kan. Men det har varit så förbannat vindigt idag så det har varit svårt att vara utomhus. Men vi gjorde ett försök och tog en promenad till parken, vi blev dock inte långvariga, stackars plutten kunde inte ens stå upp för att det blåste så :)

Men nu är det torsdag kväll iaf. Och jag ser verkligen fram emot helgen! Jobbar lördag morgon, men Lisa kanske kommer över på en playdate så då går tiden fort. Sedan blir det nog att åka hem till Jule på kvällen och ha det lite kul!

För övrigt har jag läst ut halva boken nu (fjärde delen av twilight serien), en bok på 754 sidor. Började igår kväll. Haha, trodde aldrig jag skulle bli en av dom där "töntarna" som blir besatt av en bok. Men jag försöker se det på den goda sidan, jag läser dom på engelska så det betyder att jag förbättrar min engelska ännu mer.

För er som är intresserade så börjar jag ett nytt liv imorgon. :) eller ja, jag börjar resan mot mitt nya mål här i livet. Har införskaffat mig "nutrilett" liknande drycker så nu jävlar ska här bantas. Går jag inte ner minst 15 kilo till innan juli kommer jag inte hem. :) Och jag ska även ta upp gymmet igen, det blev ju inte så mycket av det när mamma och mormor var här. Och allt svenskt godis jag fick har jag gömt, längst upp i garderoben så jag måste ha stol för att få ner det. Och om jag känner mig själv så är jag alldeles för lat för att släpa in en stol för att få lite godis.

Ne, nu ska jag göra mig iordning för sängen och drömma mig bort i sagornas värld! :)
 
PUSS  ♥ (speciellt på min gulliga farmor som alltid skickar så gulliga kommentarer!!!)

Onsdag!

Sedär ja, nu ska vi nog komma in i rytmen att blogga varje dag igen :)

Har vart en lungn dag för min del. Jobbade mellan 06.00-09.00 sedan pratade jag med emelie, maxine och mamma på skype. Runt 4 tiden kom Selina och hämtade mig, vi åkte och köpte frozen Youghurt (typ mjukglass), In n out (hamburgare) och sedan spenderade vi lite pengar :) jag införskaffade mig i lite mer galgar, skoställ, hårfärg och ny mikrofon till datorn för den som undrar!

Så nu sitter jag här, med hårfärgen i håret. Ber lite till gud emellanåt om att resultatet ska bli bra, så jag slipper använda silverschampoot. När jag är färdig tänkte jag lägga mig och läsa lite i nya boken som kom på posten idag. :) Nämnligen fjärde boken i twilight serien. Can't-get-enough. I'm a freak.

Imorgon är det vanlig jobb dag igen. Tror det blir 07.30-17.30 :) och på kvällen kanske det blir bio med flickorna. Vi får hoppas.

Måste erkänna att hemlängtan är liiiiiiiiite bättre idag. Kanske beror på tjej-eftermiddagen med Selina. :) Vi har smidigt lite planer om en eventuell Las Vegas resa i december! :)

Ne, om jag har tur kanske jag hinner läsa ett kapitel i boken innan det är dags att skölja ur färgen :)

Ha det så bra!
PUSS ♥






Mysig bild på mormor och mamma ♥

Tisdagen den 27 April

Hej.


Längesen jag skrev någonting nu. Mycket har hänt sen sist. Mamma och mormor kom på besök, vi lekte med bebis och vi åkte till San Francisco. Innan jag ens hunnit vänja mig vid att se dom igen så var det dags för dom att åka hem. Den var nog den jobbigaste dagen i hela mitt liv. Och nu har det gått 4 dagar sen dom åkte och idag är första dagen jag inte suttit och gråtit konstant. 
Dessa dagarna sen mamma och mormor åkte hem har verkligen varit ett helvete. Jag har känt mig så tom. Det känns nästan som om någon har dött. Jag vet att jag kommer hem en vecka i sommar...men bara tanken av att jag inte kommer komma på riktigt försen om 10 månader känns väldigt jobbigt. Jag vet att jag klarar av det, och jag kommer klara av det...Det är bara nu, när saknaden är som starkast som det är som jobbigast. Så fort jag har kommit igång med vardagen igen och börjat träffa alla kompisar igen så kommer allt kännas mycket bättre. Hoppas jag.


I alla fall...när mamma och mormor var här så hittade vi på massa skoj. Vi var ute och shoppade, solade, umgicks, hade kalas, åkte till San Francisco. Och under dom här 2 veckorna har bebis hunnit fylla 1 år och jag har hunnit bli 20 år. Gud, det finns så mycket att säga om de här två veckorna att jag aldrig skulle kunna få ner det här.


Och som toppen på allt har jag lyckats fixa min dator nu så nu ska jag väl kunna uppdatera bloggen lite oftare. :)
Men nu lockar sängen.

PUSS ♥



En vecka senare...

Hej!


Ja en vecka senare nu da...och jag ska igentligen sitta och rakna ner minuterna tills jag far aka och hamta mamma och mormor pa flygplatsen. Men allt blev inte som vi planerat. Mamma och mormor ar for tillfallet fortfarande kvar i Amsterdam, deras flyg vart installt idag. Sa i stallet for att sitta har overlycklig over att dom ska vara har om 3 timmar sa ar jag jatte orolig for att dom inte kommer komma alls. Men vi haller tummarna och forsoker tanka positivt. Forhoppningsvis kommer dom imorgon!


Annars har det varit en lugn vecka. Lillen vaxer sa det knakar och pa tisdag blir han 1 ar gammal...helt galet. Och jag blir 20, ganska deprimerande. Skulle garna stanna som tonaring ett par ar till! 20 ar, halften till 40 och jag har inte gjort nagot vettigt alls med mitt liv an :) Men, man maste vara ung och dum for att bli gammal och erfaren :)


Sa ja, forhoppningsvis kommer mamma och mormor imorgon och pa sondag blir det kalas for mig :) Nar mamma och mormor val anlant sa ska jag krama luften ur dom. Ska aldrig slappa taget. Sa himla typisk att nagot sant har ska handa. Och visst, jag har vantat 7 manader pa det har...sa man kan ju tycka att en dag mer eller mindre inte spelar nagon roll men det gor det. Vill ha dom har NU NU NU NU! :)


Men men, far val ga och lagga mig tidigt ikv sa det blir lordag fortare!!


PUSS ♥

Fredag, langfredag.

Hej!

Idag ar det langfredag, i sverige iaf. Tror inte det finns nagot som heter langfredag har i USA. Men det ar Pask iaf.
Om nu ar det bara 1 vecka kvar tills mamma och mormor kommer hit. Kanns jatte bra! Behover lite ny energi. Behover massa kramar! Kommer krama sonder dom. Ah, vill att dom kommer nu. Kanns sm om den har veckan kommer ga sa himla langsamt.
Men som dom flesta vet nu, har min vardfamilj fragat mig om inte jag kan stanna ett ar till. Och jag vet fortfarande inte hur jag vill gora. Just nu ar allt som en berg och dalbana. Ena dagen vill jag aldrig aka harifran och nasta dag ar jag redo att aka hem pa en gang. Hoppas hemlangtan kan lindras lite nar mamma och mormor varit har.
haha, shit, nu ska jag sluta klaga. Jag har det faktiskt bra har.
Hoppas ni har det bra ocksa!
PUSS

RSS 2.0