Mot oändligheten och vidare

Hej!

Kan inte förstå att det var nästan 3 veckor sen jag bloggade senast.. Vart tog veckorna vägen?!!
Mycket har hänt här iaf. Jag åkte till San Diego med två av mina favorit tyskar! :) Där vi besökte sea world, drack goda drinkar, tränade halv 3 på natten (med kemisk obalans), strosade runt i gamla stan och åt hotell frukost! 
Sedan har jag besökt Six Flags...som är en nöjespark med bara berg och dalbanor. Så jävla underbart. Jag tror jag dog minst 10 gånger under dagen. Besöket där resulterade i att jag tappade rösten för några dagar. 
Sedan besökte jag och Kirstin Hurricane Harbour vilket är en vattenpark...vi blev dock jätte besvikna. Till och med sommarland är bättre! Men vi hade det kul och vi bättrade på solbrännan lite! 
Har även varit på avskedsfest för svenska Lisa...Känns konstigt att hon åkt hem nu eftersom att vi kom nästan samtidigt. Men om 6 månader är det min tur! :)

Sedan har mamma bokat en resa hit!! Så hon kommer och hälsar på mig om 2 veckor igen!!! Can't wait!! :) Ska bli mysigt att få lite besök! 

Annars så tappade jag min mobil idag. Toppen smart av mig. Är så otroligt arg på mig själv. Tur att mina värdföräldrar var så gulliga och bara log åt mig när jag stod där och grät (jag är en lipsill jag vet) och berättade att jag tappat mobilen, dom tyckte det inte var en big deal utan dom var stolta att det var det enda som hänt under detta året och att dom trodde att det var ett tecken på att det var dags för en ny (eftersom mitt batteri har blivit jätte kasst det senaste). Så i helgen ska vi köpa en ny. Men jag är fortfarande arg på mig själv att jag kunde tappa den.  Men jag får väl säga grattis till den människan som hittade den. Enjoy.

Sedan har jag insett att jag kommer faktiskt hem snart. 6 månader är inte så mycket. Mamma kommer vara här halva september, sedan är det planering för halloween hela oktober, sedan thanksgiving i november, jul i december och sedan är det bara januari, februari kvar tills jag kommer hem!!! :)

Ja, mer än så har nog inte hänt sen sist. Vad har ni haft för er?

PUSS ♥

Jag är ingen soldat...jag fungerar inte så

Hejsan svejsan i lingonskogen!

Efter en lååååååång tisdag så sitter jag nu i min stora säng och sover halvt om halvt. Jobbade 06-18 idag, phu, att en liten människan kan köra slut på en så. Tur för honom att han är så söt, annars hade jag kanse sålt honom till en gamal tant :)

Dagens höjdpunkt var när vi gick ut och hämtade posten och jag hade fått vykort från SPAIN. Tack för kortet The berhanes :D Kul att ni hade det bra på semestern! Känns alltid lika bra att få något som påminner en om hemma. Jag saknar er alla så så så så så så så mycket. Finns inte ens ord att förklara hur tomt detta året har varit utan er!

Imorgon har farmor och farfar RJ, vilket är en väldans tur. Jag behöver verkligen sova! 4-5 timmars sömn/natt och sedan jobba 11-12 timmar funkar inte i längden. Men det går inte att komma i säng i tid...
Så jag kanske ska passa på att jobba på brännan imorgon? Börjar känna mig blek igen.

Men Berhane, Pappa, Mamma, Farmor och mormor jag försöker att slå en signal imorgon så vi kan "catch up". :)

PUSS ♥




Vi har det bra, vi här bak i bilen å vill ej va me om en krock

Hejsan! :)

Redan söndag...vart tog den här veckan vägen? :) Det har varit en väldigt lugn vecka för mig. Skönt att ha sånna ibland också.
I fredags gick jag och mina tyska flickor på bio. Det blev Step Up 3D...Kanon bra film! Se den! :)
Och igår mötte jag upp Kirstin på shoppingcentret för några timmars shopping (=några dollar fattigare.....) och lunch! Sedan var det en lugn men mysig hemmakväll med min familj då alla andra jobbade :)
Och idag passade jag på att sova ut lite imorse...ringde några samtal hem till sverige, flyttade in min nya och as stora TV på mitt rum (hur ska jag kunna gå tillbaka till min fjuttiga lilla TV på östermalm?) och sedan gick jag och Selina på en Italiens restaurang och åt massa god mat. Vi stannade till vid några affärer också så nu är jag yttligare några dollar fattigare... Det stämmer verkligen att det kittlar i fingrarna så fort man har pengar. Kanske är bättre att vara fattig så man inte slösar pengarna på så mycket onödigt?

Kan ni förstå att det är 9 augusti redan imorgon?! Hälvvägs genom augusti snart...och snart har ett helt år passerat sen jag såg er alla där hemma... Galet.

Nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på Twilight, på min stoooora nya TV. :) Hoppas ni får en toppen start på den nya veckan!!

PUSS ♥


Otroligt att dom gör 3D glasögonen så snygga!

En dag kvar...

God kväll! :)

Har haft en toppen dag idag. Vaknade runt halv 7 imorse, utvilad för första gången på länge. RJ vaknade vid halv 8. Jag värmde vällingen och sen satt vi och gosade i soffan en timme. Sen kröp det i mina ben och jag bestämde att vi skulle ut på powerwalk+gå till lekplatsen. Sagt och gjort.
Väl hemma gjorde jag äggröra till frukost.
Sedan tog RJ en tupplur och jag bestämde mig för att träna. (yepp, jag är stolt. Jag skryter mer än gärna) Så blev en timmes träningspass medans gulliplutten sov.
Sedan herjade vi runt här i huset, då det var tok för varmt ute. Sedan lagade jag kyckling och ris till lunch. Efter det brottades jag med RJ lite tills han blev för vild och jag började få ont (Måste börja träna på allvar om jag får stryk av en 16 månader bebis). Då var jag trött och bestämde att det var tid för en tupplur. Så vi kurade ihop oss i soffan och snart sov både jag och bebis.
Vaknade av att jag fick SMS av världens bästa Kirstin. Hon var på väg hem till mig. Hon hade med sig "frozen youghurt" . Och jag gav RJ lite mellanmål, jordgubbar och persika. (Ja han äter hela tiden!) När vi var klara med det så gick vi ut en stund. Och vid halv 6 tiden åkte Kirstin hem. Och jag och bebis tog en promenad och innan vi visste ordet av det var klockan 6 och jag slutade jobba.

Ja, det var mer eller mindre min dag i detalj. Intressant? :)

Nu ska jag krypa ner i min alldeles för stora säng och läsa lite innan det är dags att sova.
Hoppas ni har det toppen bra där hemma! Jag saknar er mer än någonsin!

PUSS ♥


Ni tror väl inte RJ kommer undan träningen? Nej, nej, 100 armhävningar om dagen tvingar jag honom att göra! ;)


Jag har som sagt varit här i över 11 månader nu....och först idag ser jag den här varningsskylten vid ingången till parken... jag sätter inte min fot där igen........

Lill-lördag

Hej!

Inget vettigt händer här just nu. Det är bara varmt. Och jag är trött. Känns som om jag kan sova 24/7...

Min värdpappa har ryggproblem så är sjukskriven i 2 veckor..... det är jag inget stort fan av... hatar ha någon hemma när jag jobbar. Känns som om att jag inte kan göra saker på mitt sätt då.

Annars leker livet. Vi solar, badar, leker och drar på smilbanden. Hoppas ni gör det också!!

(Carina, Kul att ni hade det bra i spanien! Du måste ladda upp bilder på Facebook och berätta hur det var!)

Nu ska jag lägga mig och läsa lite körkortsteori! Alltid lika kul!

PUSS ♥




Händelserik dag.

Hej.

Både bra och riktigt dåliga saker har skett idag. Vi startar med goda nyheter.

Jag tappade ju min kamera när jag var i Vegas. Så idag införskaffade jag mig äntligen en ny :) Så nu kommer det nog kunna komma upp lite nya kort på bloggen och facebook snart igen :)

De dåliga nyheterna är att othilia helt och hållet glömt bort att jag ska betala skatt i april nästa år...så nu måste hon spara ihop ca 15 000kronor till det. Yippie!! Får låsa in mig på mitt rum resten av tiden här så jag inte spenderar mer pengar. 

Annars hade vi lite drama (eller lite och lite.....) här ikv. Jag sitter i vardagsrummet och kollar på tv när jag hör min värdmamma skrika mitt namn i panik....Bebis håller på att kvävas. Och jag är den enda som är utbildade i första hjälpen/HLR. Han hade satt en korvbit i halsen. Så jag kutar in till köket och han har redan hunnit börja bli blå/lila...Jag tar tag i honom och gör vad jag lärt mig och tillslut lyckades jag få upp biten. Så han är okej nu, tack och lov. Det hade kunnat sluta illa.. Så nu ber jag till gudarna att jag aldrig någonsin behöver använda mina kunskaper igen...
Tror vi alla fortfarande är i lite chock...mitt hjärta slår fortfarande lite för fort. Med den första tanken jag fick upp i mitt huvud när hon ropade på mig och jag förstått vad som hände var "Var lugn. Stressa inte upp dig!".  Jag har alltid trott att jag skulle spåra ut totalt om jag hamnade i en sån situation. 
Tur att vi fick ett lyckligt slut!! 

Jag ska krypa ner i sängen nu och kolla på en film och försöka varva ner. Imorgon är en ny dag. Och vem vet vad som händer då....

Hoppas ni har det bra där hemma! 
I miss you!


Puss ♥ 

RSS 2.0