Äntligen Fredag!

Hej! :)

Äntligen fredag! Och det har varit den längsta fredagen någonsin!!! Började jobba vid 8 imorse och slutade runt 18...och lillen har skrikit hela dagen.. Jag skojar inte, mina öron gör ont och jag har ont i huvudet! Och inte vet vi varför heller, värkmediciner hjälper inte, han vill inte sova, inte leka, inte sitta i knät....USCH! :) men men nu är dagen snart över och nu är jag ledig i 2 dagar! SKÖNT!

Imorgon är det Halloween :D FUUUUUN! :D Det blir halloween fest inne i Hollywood och jag ska vara en Grekisk Gudinna ;) Jag hoppas på en super kul kväll :D
Killen som har festen är snorrik så allt är gratis hela kvällen! Gratis mat/snacks och gratis alkohol...Det gillar vi :)

Men innan jag far iväg mot mitt livs häftigaste halloween (förhoppningsvis) så har min värdmamma bokat tid åt mig hos salongen :D så ska få mina naglar och allt fixat redan imorgon :D Underbart! Jag längtar! Snacka om att jag kommer att vara Fit for fight inför kvällen bravader! :)

Just nu sitter jag i soffan men laptopen i knät magen är full av mat och jag funderar på att gå och lägga mig snart! Klockan är bara kvart i 9 men jag är helt slut efter den här dagen!

Jag hoppas att ni alla har haft en toppen bra dag och får en super läskig men rolig Halloween! :D




HAPPY HALLOWEEN EVERYBODY!

PUSS!

Torsdag!

Hejsan!

Måste bli ett super snabbt och super kort inlägg! Klockan är snart midnatt och jag jobbar ju imorgon så måste sova!

Dagen gick super bra! Plutten har varit super duktig och glad! :) Det gillar vi!
Sedan har jag bakat hela kvällen igen :D många kakor som ska göras inför halloween! Och på söndag ska vi börja baka inför Thanksgiving....kommer snart drömma om kakor :D

Men bara för att jag vart så snäll och hjälp till att baka...jag har försökt förklara att jag jätte gärna ville hjälpa till, men iaf bara för att jag hjälpt till så ska jag få en present av min värdmamma på söndag.....
Nu vill ni veta vad det är för någon present va :D haha
*Manikyr
*Pedikyr
*Massage
*Nya akrylnaglar!
Guuuuuud, hon är för snäll! Skämmer bort mig! Pappa, mamma....nu vet ni vad ni har att vänta er när jag kommer hem! :D

SOOOOOOOOOOVA blir det nu!

 

PUSS!!


Snabbis!

God kväll :D

Som sagt, en bild säger mer än tusen ord! Detta är vad jag har gjort dom senaste två kvällarna!!




PUSS!

Onsdag - "lill-lördag! "

Hej! :)

Blev inget bloggande igår! Jag jobbade mellan 8-18 och sedan bakade vi kakor inför halloween ända till klockan 23! :)
Men dagen gick jätte bra. Blev ingen powerwalk för det var så j*vla blåsigt här! Jag tyckte nästan det var storm...reklamskyltar och skit flög ner pågrund av vinden...så ni kan tänka er.
Så jag och lillen höll oss inne i värmen och jag drack thé! :)

Just nu är klockan bara 12.20...och jag började jobba 8 imorse! Grandma och Grandpa skulle egentligen ha haft pojken idag men grandma är sjuk så jag fick hoppa in och jobba :)
Men vi tog vår dagliga powerwalk imorse...skönt!! Nu måste jag bara få tummen ur och köpa mina träningsskor så jag kan gå till gymmet!! -7 kg säger vågen nu och mer ska det bli!!!

Vid 17 tiden kommer min värdmamma hem och då ska vi iväg och köpa lite mer ingredienser så vi kan fortsätta baka idag...sedan ska vi köpa lite halloween saker och jag ska försöka kolla och kanske köpa en halloween kostym! :D

Plutten sover så sött just nu...och jag funderar på att göra det samma :D haha

Vi hörs kanske ikväll!!

PUSS <3


Hudde </3

Måndag!

Hejsan! :)

Nee gud vad jag börjar bli dålig på att uppdatera bloggen! :) Men jag lovar er att jag inte har tröttnat, ibland hinner jag inte eller så prioriterar jag annat! :)




Lördag:
Idag var jag ledig! Härligt! Tänkte att jag skulle ta mig en sovmorgon men icke sa nicke. Jag vaknade runt 9-10 och traskade upp...Åt frukost tillsammans med min värdmamma och sedan hoppade jag in i duschen. Tog det verkligen super lugnt hela dagen! Så skönt! Var på toppen humör hela dagen och på eftermiddagen så ringde Lisa och undrade om jag vill komma över till henne och hålla henne sällskap medans hon jobbade! Så det gjorde jag. Den äldsta pojken som hon tar hand om (han är 4) sprang ut genom ytterdörren när jag kom, och flög upp i min famn! :D haha gullunge han hade stannat uppe bara för att kunna ge mig en god natt kram! :)
När barnen sov så bestämde vi oss för att kolla på "Ensam mamma söker" online! :) Så skönt att kunna kolla på lite svenska program ibland! Då känner man sig som hemma :D
Runt 1 tiden på natten körde Lisa hem mig och jag stupade i säng :D




Söndag:
Sista dagen på veckan, helt sjukt!! Dagarna verkligen springer iväg här! Idag var det iaf dags för bakning :) Jag och min värdmamma ska baka massa kakor till halloween och Thanksgiving. Så det var bara att sätta igång :) Hennes bror kom över för att "provsmaka" och godkänna kakorna och min värdpappas syster och hennes man kom över för att låna vårat spa! :) Så vi var några stycken här över dagen :)
Det får mig att sakna de gånger vi åker till Carina och co. och farmor och farfar och alla är där...eller när vi åker till sommarstugan och spelar urtråkiga geni på altanen! Man uppskattar verkligen alla nära och kära mer nu när man inte kan träffa er!! :)<3
På kvällen blev det att grilla hamburgare iaf :D Mumsigt! Och sedan stupade jag i säng runt 23 tiden :)




Måndag:
Måndag, ny vecka nya möjligheter. Jobbade mellan 8-17:30 :)
Seriöst, kan ni tänka er att idag är det redan 1 månad och 3 veckor sedan jag åkte ifrån Sverige?! :S Helt sjukt!!!

Dagen har varit super bra idag! :) Plutten har varit super glad och allt har flytit på! Att han tog en tupplur på över 2 timmar så jag också kunde sova lite på arbetstid var ju bara ett stort plus! ;)
Just nu är jag ensam hemma i huset :D Skönt att få lite egen tid ibland! :)
Mina värdföräldrar och plutten är hos en fotograf och tar lillen 6 månaders foton :) Ska bli spännande och se om han ville sitta still eller inte.... jag har nog aldrig träffat en så aktiv 6månaders bäbis förut...han vägrar verkligen att sitta still...inte ens när han äter!

Jaja :) Nu hoppas jag att dom kommer hem snart så vi kan laga middag :D Imorgon är det tisdag och jag hoppas det blir lika fint väder som det vart idag! :)

PUSS <3


Lilla plutten! Jag tänker på dig! Bli frisk nu och börja ät för guds skull!
:( Jag vet att jag kan säga att jag hatar dig ibland, men jag vill inte förlora dig!
<3<3<3

Fredag.

Hej! :)

Nu var det några dagar sen jag skrev! Livet rullar på som vanligt här på andra sidan Atlanten, i drömmarnas stad Los Angeles.




Onsdag:
Idag jobbade jag mellan 7-8.30. Underbart! Grandma och Grandpa kom som vanligt och hämtade lillen runt halv 9. När de hade åkt passade jag på att kolla på en film som min värdmamma spelat in åt mig. Ringde även hem till Sverige! :)
Hann med en hel del under dagen. En powerwalk, diska, tvätta, duscha, sminka mig...
På kvällen var det dags för mitt andra Au Pair-möte :) Vi har fått två nya tjejer i gruppen, båda från Tyskland! :) Jätte snälla tjejer! :) Bor inte så super långt ifrån mig heller, super bra ;)
Kom hem runt 22 tiden och var helt slut för att jag gick upp så tidigt. Så jag gick och la mig! :)




Torsdag:
Skulle ha jobbat 6.45-17 idag men fick lite sovmorgon och började inte försen runt 7.30 :) Skönt!
Vid 8 tiden åkte jag, min värdpappa och plutten till något ställe som jag inte minns namnet på för att fixa mitt Californska ID-kort...Allt började jätte smidigt, jag fick fylla i lite papper och sedan vänta på min tur...men där tog det stopp...Eftersom att mitt tilltals namn sitter emellan mina andra namn så blev det komplikationer...För på mitt Visum står det bara Ottilia Ljunggren....Och enligt den amerikanska staten så är mitt förnamn Karin....eftersom att det är först..Så ah, nu måste jag gå till Social Security Office och "ändra" mitt namn, eller lura systemet...Ah vad dom nu pratade om. Så inget ID för mig inte, iaf inte än.

Dagen rullade på ganska bra..Lillen sov lite, åt lite...men var glad ändå. Dock så var han inte lika glad när hans mamma och pappa kom hem...men men då hade jag ju redan slutat! MOHAHA :D

Pratade med mamma idag också...Lilla Hudde ligger på sjukhuset! :'( Jag vet att jag många gånger kan avsky honom men han är ändå mitt lilla monster, min lilla bäbis.. Och att dom inte vet vad som är fel gör mig galen!!
Jag håller iaf tummarna för att han blir frisk snart!!



Fredag:
Idag fick jag sovmorgon! :D Yippi! Började 9 och slutade 18.30. Dagen har varit toppen bra! Lillen har sovit lagom mycket och vart super duper glad hela dagen...Sånna här dagar gillar vi. Så dagen rullade på jätte fort.
Vi tog en lång powerwalk idag! Mellan 1-1,5 timme! :) Och han höll sig vaken hela vägen, I'm Impressed! :)

Nu på kvällen så har jag kollat på "So you think you can dance" med min värdmamma och värdpappa! Och vi beställde pizza! :D haha tyckte det var okey idag eftersom att jag inte ätit godis på 1 vecka och faktiskt åt en sallad till lunch! :D
Och nu sitter jag här och ska kolla på Sex And The City innan jag stupar i säng! :D Och på tal om Sex And The City, fick den amerikanske dvd boxen av min värdpappa idag ;)

PUSS!!


Mästerkocken Ottilia! :)
Broccoli, Morötter, sallad, tomat och kyckling = MUMS!

Tisdag.

Tjing tjong kalsong!

Ännu en solig dag har passerat här i soliga Los Angeles! :)
Mitt humör har varit på topp hela dagen. Inte ens att lillen gnällt hela dagen har förstört mitt humör! Underbar känsla! :) Pluttens tänder växer så det knakar vilket betyder att han gnäller samt sover mycket. Både för och nackdelar med det där!
Men det har varit en mysig dag idag. Vädret har varit toppen fint. Tog en powerwalk på morgonen och en till senare sen på kvällen tillsammans med min värdmamma! :)

Känns som om inläggen bara blir kortare och kortare...men antar att det är för att jag kommer mer och mer in i vardagslivet här och att inte allt känns lika spännande längre! Haha.

Anyway, imorgon är det onsdag. Vilket betyder att Grandma och Grandpa har lillen! :) Men blir jobb mellan 7-9 iaf. När dom kommit och hämtat honom ska jag ta en låååååång powerwalk och lyssna på SVENSK musik! haha. Ska även kolla på en film som min värdmamma spelade in åt mig under helgen :)
Sedan har jag även tänkt att ta mig ett bad för första gången i mitt badkar. Kanske göra en ansiktsmask, tända lite ljus.. Ja ni vet bara ta hand om mig själv! :)
Vid 18 tiden imorgon har vi Au Pair möte också! :) Det har kommit två nya Au Pairer i området. Så vi ska träffa dom och så ska vi ut och äta samt gå på en Pumpa-marknad! :) Ska bli kul!

Nu blir det att göra sig iordning och krypa ner under täcket för att kolla på Sex And The City! :)

PUSS på er!


Tillbaka i L.A!

Hejsan!

En trött och sliten Othilia sitter just nu framför datorn och skriver detta inlägg!
Att skriva allt som hände i San diego under helgen är meningslöst. Jag skulle få sitta här i timmar...Dom säger ju att en bild säger mer än 1000 ord. Så bilder får ni se ist! :)
Men några ledtrådar vad helgen bestod av är:
Elefanter, Giraffer, Späckhuggare, Fest, Krogen, Jobbiga killar, "Olyckor", skratt, jobbig GPS, Zoo, Solsken, regn, underbara människor, promenader....haha jag skulle kunna fortsätta i evigheter!

Hur som haver, helgen var super bra! Vi hade många problem på vägen men när man blickar tillbaka så var allt toppen!

Men imorse var det dags att komma tillbaka till verkligheten! Jobbade mellan 8.30-18.30. Lillkillen är sjuk, så har vart en mysig dag. Mycket kramar och tupplurar. :)

Detta är nog det kortaste uppdateringen hittils. Men har hänt så mycket så får förklara allt på telefon! :D

Njut av bilderna :D

PUSS!!



Underbara Torsdag!

Hejsan hoppsan lillebror!

Nu är det torsdag kväll redan och helgen ligger och lurar bakom hörnet! Underbart.
Jobbade som sagt 7-17 idag. Har´gått super bra idag. Av de 10 timmarna jag jobbade sov lillen 5. haha så har haft tid att göra mycket. :)
Har tvättat hans kläder och sängkläder, diskat alla nappflaskor, kollat på 3 avsnitt av Svenska Hollywood fruar.. som förövrigt är helt sinnessjukt. Nästan så att jag skäms över att också vara svensk när man ser dom :P dom verkar ju inte ha något vett i skallen överhuvudtaget, iaf inte Anna Anka! :) Men kul att titta på iaf.
Det blev en powerwalk idag också! Så skönt! Några dagar sen sedan, på grund av vädret. Men idag var det strålande sol igen och 30 grader :D WOHO!! Tummen upp!

Jag är super trött och funderar nästan på att sova nu (klockan är bara 19:35). För sov bara 4 timmar inatt.. Usch kunde verkligen inte somna! :)
Imorgon vid 10-11 tiden så bär det av till SAN DIEGO :D:D:D:D:D Jag, Lisa och Marte (en norsk tjej) åker ner imorgon och på lördag kommer tre tjejer till! Ska bli toppen kul! Längtar verkligen. Har dock inte packat än men har bestämt mig för att göra det imorgon bitti...:) Alltid i sista sekunden. That's me!

Medans min sista tvätt ligger i tvättmaskinen och blir skinande ren så ska jag kolla på ett till avsnitt av svenska hollywood fruar! Sedan blir det sängen! :)

Hoppas ni har det toppen bra!

PUSS!!

I've never felt this feeling before, real happiness!

God kväll!

Börjar bli dålig på att uppdatera bloggen varje dag! :) Men nu lovar jag er att uppdatera om vad som hände igår samt idag :D



Tisdag:
Jobb mellan 8-18. Dagen gick sådär, men ändå super! haha, lillen var gnällig men långt ifrån så gnällig som han varit de andra dagarna. Han sov väldigt mycket...så jag hann med jätte mycket! Tvättade lite av hans kläder, mina kläder, diskade all disk i köket, dammsög hela huset, städade mitt rum, bäddade rent min säng... haha jaa shit...jag var riktigt effektiv idag :)
Vid 18 tiden ringer min värdmamma och säger att hon är lite sen, men ingen fara sa ja :) Hon kom hem vid halv 7 så jobbade över en halvtimme...Men som sagt, jag ser det inte riktigt som ett jobb, han är söt, rolig och faktiskt rolig att vara med...(ibland).. haha :D
På kvällen kände jag och min värdmamma oss för att vara lite nyttiga och lagade tomatsoppa till middag :) Jätte gott faktiskt! Speciellt denna dag eftersom att det regnat hela dagen och det var lite kallt :)
På kvällen skulle jag sätta mig vid datorn och uppdatera bloggen, men datorn ville inte samma som jag :) Eller snarare blogg.se jag kunde inte logga in... så Det slutade med att jag och min värdmamma satt till midnatt och försöka göra allt möjligt med datorn att det skulle fungera.. Uppdaterade allt möjligt och bla bla bla. Jag tyckte jag gjorde en stor insatts med att översätta allt på datorn till engelska för att hon skulle förstå :D
Så underbart snäll som min värdmamma är så sa hon innan hon gick och la sig att jag kunde vara ledig hela dagen imorgon...Så jag passade på att kolla på Sex And the city innan jag gick och la mig :)



Onsdag:
Fick som sagt ledigt hela dagen idag...Grandma och Grandpa har alltid lillen på onsdagar men jag brukar ha honom innan dom kommer :)
Runt 9 tiden knackar min värdmamma på min dörr...Hon är stressad och undrar om jag kan tänka mig att jobba några timmar för trafiken var helt uppstoppad så vägen som brukar ta 20 min för grandma och grandpa att ta sig hit tog 2 timmar... helt sjuk.. Så jag hoppade upp fort som bara den och tog hand om lillen så att de kunde åka iväg till jobbet :)
Grandma och Grandpa kom väl äntligen fram runt 10.30. Så dom tog hand om lillen och åkte hem till sig :)
Så jag passade på att ringa hem. Pratade med Farmor, Carina, Mamma, Hampus, Pappa och Maxine :) Kul!
Skönt att prata med alla idag eftersom att jag inte kan ringa hem i helgen :D Då blir det San Diego för hela slanten! :D
Jag och några fler au pair tjejer ska åka dit och bo på vandrarhem hela helgen :) Ska bli jätte kul!



Jag vet att det blir ett super långt inlägg idag...men jag måste bara säga det att jag är så himla lycklig just nu! Känner verkligen att åka hit till USA var det bästa beslutet jag har tagit i hela mitt liv. För en gångs skull gör jag något för bara mig själv. Jag struntar i allt runt omkring. Jag har ingen skola som ständigt stressar mig. Jag lever livet helt enkelt. Jag vill aldrig att denna känslan ska försvinna.
Finns inte ord för hur tacksam jag är över att jag fått den familj jag fått, att jag träffat dom människorna jag träffat här. Men samtidigt finns det inte ord för hur tacksam jag är över att jag har de vännerna jag har hemma, för min familj som stöttar mig till tusen. Åh, jag älskar er av hela mitt hjärta! Tack för att ni finns där för mig! <3 Utan er hade jag inte klarat detta, och jag hade inte varit den människan jag är utan er!



PUSS

Måndag kväll.

Hejsan igen :)

Nu kommer uppdateringen om helgen samt dagen :)



Lördag:
Idag var jag och Lisa hos frissan. Färgade samt klippte håret :) Jag är inte nöjd, känner mig gul som en kyckling i håret och är inte nöjd med frisyren.. Men så känner jag alltid efter jag klippt mig, tar bara ett tag att vänja sig. Så om några dagar kanske jag älskar det! :) Lägger upp Bild på hur det ser ut :D
På kvällen stannade jag kvar hemma hos Lisa :) Höll henne sällskap när hon jobbade.
När barnen somnat beställde vi pizza och kollade på film :) Det var en mysig lördagskväll! Skönt att hitta på något och inte bara stanna hemma :)


Det gula i håret som jag ser...syns inte på bilden :)



Söndag:
Klockan ringde vid 8 på morgonen och Lisa gjorde sig iordning sedan skulle vi till Cissis, ett café och äta amerikanska pannkakor till frukost...men det var 20 minuters väntan på att få ett bord så vi drog hem till mig ist och åt frukost :) Jag gjorde mig iordning och sedan åkte vi in till Hollywood på Barbeque-party, åt massa god mat och drack vin ! :D Det var jätte roligt! Vi var 5 svenska tjejer, 1 fransk kille och 1 kille från sweisch (stavning?). :D Kom hem runt 6 tiden och då grillade dom stek här hemma för att min värdmammas lillebror var här på besök :) Och jag ville inte vara elak så jag åt lite :D haha mätt som skjutton var jag när jag gick och la mig! :P


Alla de svenska tjejerna förutom Lisa :D


Den franska killen.. kommer inte ihåg hans namn :P


Cheers! :)


Mums! :)


Sallad är gott...





Vi skålade med champange när vi kom! :)


Spegel-kort är ett måste :D


Poolen :)

 
Jag och Lisa stannade till vid Pinkberry och köpte Frozen Youghurt på vägen hem :D Hur mycket "topping" saker man ville ingick, så länge det fick plats i bägaren! :P

Måndag: 
Idag har varit ännu en tuff dag. Dagen började ganska kass :P Så fort min värdmamma åkt till jobbet så gör jag iordning välling till lillen och det slutade med att han spydde ner HELA mig...kändes som om det kom upp 1 liter ur honom...blev lite orolig så smsade min värdmamma...men hon trodde det berodde på att han inte rapade när han åt vid 6 tiden på morgonen! :)
Han har varit gnällig nästan hela dagen...Jag hoppas han får sina tänder snart, för jag vill ha tillbaka den glada gulliga bäbisen han brukar vara! :)
Vid kvart i 6 kom Grandma och Grandpa förbi :) dom skulle ta över mig vid 6 eftersom att jag inte får jobba mer än 10 timmar om dagen. Min värdpappa är fast i San diego på grund av något på jobbet och min värdmamma slutade senare...och så fort de kom så blev han glad...tack för den. Här hade jag kämpat hela dagen för att han skulle bli glad och så fort han träffar grandma och grandpa så blir han glad ! :P haha
Nu ska jag och min värdmamma laga Mac n cheese! :) typ som makaroner med ostsås.. Mums :P Sedan har jag tänkt att kolla en film eller något och sedan sova :) Jobb från 8 till 18 imorgon :) 

Imorgon är en stor dag :D Lillen blir 6 månader! Och det betyder att det är 6 månader kvar tills jag blir 20!!! :D:D


Nu ska jag hjälpa till i köket :D Som den mästerkock jag är! haha! 
Hoppas ni har det toppen bra! :)


PUSS!!





Det börjar bli höst och kallt nu. :) eller kallare ;)
 

Sondag morgon!

Sitter hemma hos lisa! Sov har inatt :) filmkvall blev det igar med hemkord pizza :) var aven hos frisoren igar..ser hemskt ut. Lagger upp bild sen :) Nu ska vi ut pa restaurang och ata frukost, akta amerikanska pannkakor!! Sedan blir det berbeque-party for hela slanten! Bloggar ikv! :)

Fredag hela veckan...

Hej!

Ska inte ljuga för er. Idag är ingen bra dag, jag saknar alla hemma i sverige så det skriker om det...saknar svensk mat, att prata svenska. Men det är bra att jag längtar hem...om det skulle ha varit toppen varje dag så borde det ju vara något fel? Jag hoppas det iaf.


Torsdag:
LÅÅÅÅÅNG dag idag...jobbade från 7.00-17.00, ett tag kändes det som om dagen aldrig skulle ta slut. Jag var hur trött som helst och lillen vägrade att sova. Så ingen vila för mig inte...Men vi tog våran dagliga promenad, han gnällde hela dagen (tänder på G), vägrade sova (sov max 1,5 timma på hela dagen, han brukar sova minst 3 timmar)...ah, men stolt är jag ändå över mig själv att jag inte tappade tålamodet trots att han gnällde hela tiden. :)
När jag slutat så tog jag mig en snabb dusch, försökte hjälpa mina värdföräldrar att installera den nya bilstolen i bilen...men det gick inte. Så dom ska åka till polisstationen i helgen och låta dom installera den ist...
Sedan skjutsade min värdpappa mig till Lisa :) Hon jobbade hela kvällen så jag höll henne sällskap. Det var jätte trevligt och hennes ungar är jätte söta...En på 4 år och en på 1 år. :)
När jag kom hem blev det sängen!


Fredag:
Jobbade mellan 9-18 idag...Dagen har varit piss rent ut sagt. Lillen har varit ännu gnälligare idag och ett tag kände jag mig så hjälplös så jag bara ville gråta..så la ner honom i barnsängen och lät honom gråta en stund tills jag samlat lite kraft. Gav honom lite värkmedicin mot tänderna och det verkade hjälpa och han var väl lugn i 1 timme sen började han igen.. om man får inte ge medicinen försen efter 4 timmar igen...så ah, usch...
Och jag antar att det är för att jag verkligen har fått kämpa med lillen idag som gjort att man är trött, känslosam och längtar hem!
Men jag är ingen person som ger upp! Jag vet att jag bara har en dålig dag. Men imorgon är det en ny dag och det är bara att hoppas på att allt blir bättre då :)
Imorgon ska jag iaf jobba mellan 7.00-10.00 :) Sedan kommer Lisa och hämtar mig och vi åker till Santa Monica för att klippa oss samt färga håret :) Och sedan blir det shopping!
Lisa jobbar kvällen imorgon så hon frågade mig om jag ville göra dom sällskap, så får se hur pigg jag är imorgon :) Men så blir det väl antagligen. Roligare att hitta på något än att sova! :)

Grandma ringde mig idag och kollade hur läget var...att dom är så himla gulliga gör att jag saknar min egen farmor och farfar och mormor...Klart att hela familjen här blir som en "extra" familj, eftersom att jag bor med dom och allt...Men det är absolut inte som hemma!
Synd att jag inte har tid att ringa hem imorgon heller. Hade nog behövt några peppande ord :)

Så, jag erkänner, livet är ingen dans på rosor. Inte ens här i paradiset L.A :) Hemlängtan kommer och går... :)

Vi hörs snart igen! :)
PUSS



Har tröstat mig med lite glass idag! :) Farligt gott!


Onsdag och halva veckan har redan gått!

Tjing tjong kalsong!

Kan ni tro att det redan är onsdag?! Känns som om det var fredag igår...kuslig känsla. Dagarna verkligen bara springer iväg...man hinner inte mer än gå upp innan det är läggdags igen!

Idag blev det jobb mellan 7:30-9:00 :) skönt att bara jobba 1,5 timme idag.. har verkligen inte mått bra idag. Har kramp i magen på vänster sida, känns som om inget hjälper...så nu hoppas jag på att en god natts sömn ska hjälpa :)
De få minutrarna jag jobbade var ändå händelserika...haha, lillen spydde ner mig+ sig själv hela 4 gånger...så kändes som om vi bara bytte kläder hela tiden :P
När Grandma och Grandpa kom och hämtade honom passade jag på att ringa mamma, pappa och Hampus :) Det var trevligt, alltid lika skönt att få prata med folk hemifrån :) Utan de samtalen hade jag nog haft hemlängtan...
Jag fick i mig lite frukost och sedan gick jag och la mig igen :) Vaknade runt 3-4 och då käkade jag lunch :D 1 apelsin och 1 äpple!
Vid 5 kom min värdmamma hem från jobbet :) hon åkte ner till gymmet och frågade om jag ville följa med, men mådde verkligen inte bra. Så stannade hemma och tog en lång och varm dusch ist!
Vid 7 tiden kom Grandma och Grandpa hit och lämnade pojken , och de stannade på middag...Idag stod Fullkorns spaghetti, pastasås med kyckling och gröna bönor på matsedeln :) Helt okej faktiskt! Har lärt mig att äta gröna bönor vid det här laget, eftersom att dom äter det JÄMT här :D Men nyttigt och bra, så jag klagar inte!

Fick hem mitt amerikanska studentkort idag...typ som CSN kortet :) man får rabatt på massa olika affärer och sånt...så ska aktivera det nu med hjälp av min värdmamma och sedan ska jag sova :)
Blir jobb mellan 7.00-17.00 imorgon..så tidig och lång dag har jag framför mig...Tur att jag fick mycket sömn idag :)

Hoppas ni har det lika bra som jag! :)
Och tack för kommentarerna :D

PUSS, god morgon, god natt!

Tisdag...

God morgon, God kväll, God natt! :)

Idag är det tisdag, vilket betyder att veckan snart är slut! haha .
Jobbade mellan 8.30-18 idag och imorgon jobbar jag 7.30-9 :) NICE!!

När jag vaknade imorse var jag på super dåligt humör. Ville verkligen inte gå upp och bad till gud att lillen skulle vara snäll idag. Men surheten försvann på en millisekund så fort lillen log mot mig. Åh, vem kan motstå det leendet?!! Jag kommer ju aldrig kunna skälla på honom (när han blir äldre alltså).
Men dagen har gått bra, men segt. Kändes som om klockan aldrig tickade frammåt...Lillen sov från 21:30-7:30 inatt..vilket betydde att han inte alls ville sova så mycket idag..Osis för mig eftersom att jag var trött och också ville ta en tupplur! :P
Men under dagen hann vi med ganska mycket ändå :) Powerwalk på 45 minuter, disk, massa mat, tittut, träna på att lära sig krypa, ligga på golvet och leka...haha jaa...när min värdmamma kom hem runt 18 så gick vi ut på en till promenad :) skönt!
Stälde mig på vågen förut idag för första gången sen jag kom hit! -5 kg!!! Framsteg, framsteg!
Till middag bestämde jag Hwaiian tortillas...alltså kycklig tacos med annanas :D haha mumsigt värre!

Imorgon kommer Grandma och Grandpa och hämtar plutten vid 9 :) och sedan har jag hela dagen ledig! SÅÅÅ skönt! Vill gå ner till gymmet, men har inte köpt mig några träningsskor än...men kanske kan träna någon gång i sockar innan jag får tummen ur? :) FAST, tror kanske det ser dumt ut...det är ju trotts allt bara massa rika människor där. haha .. får se hur jag gör. En powerwalk blir det iaf! :)

Åh, jag känner verkligen att jag har fått den bästa familjen någonsin! Igår när min värdmamma skjutsade mig till Starbucks så sa hon till mig (översatt):
Värdmamma: Jag pratade med Caroline idag. (min LCC)
Jag: Okej?
Värdmamma: Hon frågade hur vi tyckte att allt gick och så.
Jag: Okej? (lite nervös och super nyfiken)
Värdmamma: Jag sa till henne att dom gjort en toppen bra matchning och att det borde finnas fler au pairer som du.
Jag: (tårögd) Åh, va gullig du är!


Åh, känns TOPPEN TOPPEN TOPPEN :) För jag känner likadant, att om alla kommit till en sån familj som jag har, skulle INGEN åka hem! :)

I lördags föresten var det exakt 1 månad sedan jag kom till familjen :) Den 4 september 2009, minne för livet. Så när min värdmamma kom hem från jobbet idag så fick jag en present :D Så himla snällt av henne!! Fick en burk med min favorit "Ben and Jerrys" glass! :D Så nu kan jag gå upp kilona jag tappat :D haha


Anyway, jag hoppas att ni alla där hemma i Sverige har det toppen bra! Jag lever verkligen livet här i USA och VET att det kommer bli det bästa året i hela mitt liv!

God natt. PUSS

btw...lite kommentarer skadar inte. Lovar att jag inte blir ledsen!



Tänk på att du föddes gråtandes till världen
medan folk stod runt omkring dig och log
Lev ditt liv så att du kan dö leendes
medans folk står runtomkring dig och gråter


Måndag! Ny Vecka, nya möjligheter!

Halli Hallå!

Måndag kväll! Känns skönt att det är ny vecka :) jag som brukar hata måndagar.

När väckarklockan ringde imorse så önskade jag att det var en dröm. Jag var så trött och ville verkligen INTE gå upp! Därför är jag otroligt tacksam över att jag jobbar i samma hus som jag bor i :D det betyder att jag bara kan stiga ut ur min sovrumsdörr och så är jag på "jobbet"...detta innebär också att jag inte måste duscha och göra mig fin...för jag kommer inte träffa någon annan än bäbisen iaf :D
Så efter många om och men steg jag upp 10 minuter innan jag skulle börja...Steg upp, klädde på mig och gick på toaletten! Tandborsting och frukost bestämde jag mig för att göra när lillen sov :)

Dagen gick ganska bra. Pojken har vart gnällig nästan hela dagen, nya tänder på G! Men med lite "smärtstillande-mot-växande-tänder" så lugnade han ner sig :) Jobbade över lite idag också.. 15 minuter för mkt...så 10 h och 15 min...oooops, olagligt enligt mina Visum-föreskrifter... men jag kan ju inte bara överge pojken mitt på golvet bara för att trafiken är galen och dom blir sena.. haha :P

När jag slutade så tog jag en super snabb dusch och slängde på mig lite andra kläder. Sen blev det fika på Starbucks med Nabila :) en fransk au pair som bor typ bara 15 minuter ifrån mig! Gullig tjej :)
Eftersom att jag skulle möta henne klockan 7 och jag var där redan tjugo i så passade jag på att gå in i en klädaffär och kolla lite...Hittade en super söt klänning och ett par träningsbyxor :D WOHO!! Sammanlagt gick det på 200 kr...inte alls farligt ;)

Sen så fick jag mitt bankomatkort i veckan :D Riktigt flickigt, rosa och sött! :D

Lägger upp lite kort på mina fynd :D

Nu blir det sängen! Upp vid 8 imorgon :) Jobb mellan 8:30-18 !

PUSS


Lösnaglarna åkte av igår :) Mina egna naglar har ändå blivit lite längre :D I'm so proud over myself!


Mitt bankomatkort!


Super söt klänning och träningsbyxor! :) nu saknar bara träningsskorna, sen är jag fit for fight!


Grandpa har antagligen en av stadens snyggaste bilar :)


Tia, haha, hon sover på alla möjliga konstiga sätt!


Söndag!

Hejsan hoppsan i lingonskogen!

Idag är det söndag, vilket har betytt "ledig" dag för mig...om jag var så mkt ledig vet jag dock inte. Kommer till varför snart.
Dagen började super bra, sov toppen bra hela natten, pratade med underbara människor i telefon! Gud vad jag saknar er alla!
Pratade i över 1,5 timme med Erika i telefon :D Saknat våra samtal gumman!
Bestämde mig för att gå ner och käka frukost och gick sedan upp för att göra ett andra försök att ringa till min kära bror Hampus...men han hade gått ut redan..Bugger...Får prata någon annan dag!
När jag vaknade imorse kändes det som om det skulle bli en lugnt och skön dag...men ack så fel jag hade. Jag hör springande i trappen runt 13 tiden...och jag går ut för att kolla läget. Min värdpappa har fått världens astma attack och kunde inte andas så han åkte till akuten...Grandma' och Grandpa' kom över..Min värdmamma åkte till sjukhuset för att hålla min värdpappa sälskap...
Och jag stannade hemma för att hjälpa grandma' och grandpa' med lillpojken...kaotisk dag, minst sagt. Men min värdpappa fick komma hem efter några timmar på sjukhuset, med typ 10 olika recept på mediciner han ska ta...
Men han mår fortfarande jätte dåligt och han sa att det känns som om att en ny astma attack är på G...så jag kanske blir väckt inatt av att dom åker in igen..Stackare.

Så min dag har inte vart toppen idag. Hoppas eran har vart bättre! :)

Fick kommande veckas schema idag:
Måndag: 8-18
Tisdag: 8.30-18
Onsdag: 7.30-10
Torsdag: 8-18
Fredag: 9-17

Lite längre dagar den här veckan. :) Men min värdmamma skulle försöka komma hem tidigare från jobbet.. och om min värdpappa fortfarande mår dåligt imorgon så kommer han stanna hemma.. vilket betyder att jag antagligen kommer sluta tidigare än tänkt! :)

Nu blir det TV och sedan sängen! :)


PUSS!

Lördag!

Hejsan hoppsan lillebror!

Insåg precis att jag inte bloggat sen i tisdags (?). Oj då.. Blir en snabb uppdatering nu, för ska börja jobba snart :)



Onsdag:
Skulle ha jobbat mellan 8:40-11 men när jag kom upp fick jag ledigt hela dagen :) skönt!! Tog det lugnt hela dagen, kollade på filmen "The notebook", var ute och powerwalkade två gånger ala 1 timme...Ah, bara rådde om mig själv helt enkelt :)



Torsdag:
Var himla gullig idag och ändrade mitt schema :) Så blev jobb mellan 7.00-17.00. Dagen gick fort och allt gick super bra :D Gick våran vanliga promenad på morgonen och lekte/sov/åt resten av dagen! :) På kvällen blev det en fika med Lisa, Ana och Glaucia! :) Mysigt!
En häftig sak som hände under dagen idag var att hemtelefonen ringde...och vad stod det inte i displayen om inte DISNEY !!! Woho, första gången i mitt liv som jag fått en samtal därifrån iaf :D haha skämt och sido..det var min värdmamma som ringde. men ganska coolt var det :D
Pratade med mamma i telefon idag också! VÄLKOMNA HEM!!



Fredag:
Idag blev det jobb mellan 8:30-17 :) som ni märker så ändrar sig schemat alltid under veckan, även om jag får en schema för kommande vecka varje söndag :) Flexibla lilla jag! :D
Super bra dag! Lillen var jätte glad, jag blev jätte glad när jag såg att han fått sin andra tand...smsade min värdmamma på en gång och hon ringde upp efter 1 minut och skrek av lycka :D haha
Dagen gick förbi snabbt och jag var super duper trött... Blev kina mat till middag och en film på kvällen.. sen stupade jag i säng vid halv 11.



Lördag:
Vaknade vid 9 imorse...pratade med emelie och pappa i telefon.. Åkte iväg och handlade... och nu sitter jag här med lillen i knät och han gör allt för att skriva på tangentbordet... :D Gullunge! Nu måste jag rusa!!
Ha det bra!!

PUSS

RSS 2.0