TGIF!

Hej :)
Skriver ett inlagg till min mormors ara! Sa hon inte slipper ga in pa min blogg varje dag och sa har jag inte gjort nagot inlagg :)
Tror jag har gatt och blivit sjuk igen...Febern har kommit tillbaka och jag hostar som en galning och det gor ont nar jag andas...lunginflammation kanske..buhu synd om mig!! :)
Om exakt 2 veckor idag sa kommer mormor och mamma hit! WOHO! :) Saknar er big time! Saknar alla er dar hemma massor!
Ikvall sa ska vi ivag till en bar och roka vattenpipa :) kuligt! Kanske blir nagon drink ocksa! Mumsigt.
Ah ne men jag har inte sa mkt mer att saga...livet fortsatter har i Californien. Dagarna flyter pa, bebis gar numera och pratar mer och mer for varje dag! :) Lilla bebis.
Hoppas ni har det bra dar hemma! Och pappa, jag har forsokt att fa tag pa dig hela dagen men du svarade inte. Hoppas du mar bra!!
PUSS ♥

onsdag!

God kvall!
Jag har sagt det forut och jag sager det igen, jag kanner mig handikappad utan min svenska dator... Tur att jag har varldens basta vardmamma som lanar ut sin emellanat :)
Men med eller utan svensk dator sa rullar livet pa har :) Vi gar mot varmare tider och pa sondag staller vi om klockorna till sommartid, hur harligt ar inte det liksom?! Traningen haller igang fortfarande! :) Tidiga mornar och tidiga kvallar av vad mina veckor bestar av nu. Men jag ar nojd! Trots att traningen gor mig fetare och fetare, vilket jag trodde var omojligt! :) men jag kampar pa och drommer mig bort att en dag sa kommer det vanda!
Pa lordag ska jag klippa mig ocksa! Kanske ska lyssna pa alla och klippa kort? Det vaxer ju ut igen...och jag ska ju, forhoppningsvis, fixa min harforlangning snart. Jag far sova pa saken nagra fler natter :) kanske kommer hem super nojd kanske kommer hem gratandes och angrar alltihop.
Och om 4 veckor och 2 dagar sa kommer mamma och mormor hit!!! Can't wait!! Saknar dom sa mkt sa det knakar i hela kroppen!
Ne, nu kom min vardmamma hem och snart kommer bebis hem med farmor och farfar och da blir det maaat! Jag ar massa hungrig...efter 2 traningspass pa gymmet och 1 powerwalk idag sa ar jag maaaaassa hungrig!
Vi hors snart igen! :)
PUSS ♥

Lordag

Hej :)
Maste erkanna att det kanns lite tomt och konstigt att inte beratta for er mina sma trogna lasare vad jag gor har i USA! Men ju mer man kommer in i vardagen sa ar det ju saklart inte lika mkt att beratta langre :)
I onsdags var iaf jag, min vardmamma och vardpappa ute och at middag for att fira att jag varit har i 6 manader nu :) Mycket mysigt. Fick valdigt glada besked och maten var gudomligt god.
I gar (fredag) var det EXAKT 5 veckor kvar tills alskade mamma och mormor kommer hit! Gud sa jag langtar! Raknar verkligen ner dagarna nu tills jag star dar pa flygplatsen med oppna armar och tarar i ogonen!
Bebis har borjat ga nu ocksa! :) Eller ja, han tar sina sma steg har och dar. Jag lovar att inom max 3 veckor sa gar han konstant :) Lilla plutten vaxer for fort! om 1 manad och 1 vecka blir han 1 ar...ar det inte galet kanns som att vi "firade" hand 5 manaders dag forra veckan.
Ja, annars lever livet vidare har i LA. :) Regnperioden ar snart over och jag ser fram emot massa sol, bad och valtranade pojkar pa stranden, HA-HA. Ne men arligt talat sa trivs jag fortfarande valdigt bra men skulle inte ha nagot emot en och annan kram fran vissa av er dar hemma! Saknar er oandligt mkt!
Nu sitter jag har och fryser tarna av mig, sa jag ska nog krypa ner under tacket och kolla pa en film sa far vi se vad morgondagen bjuder pa.
PUSS ♥

RSS 2.0