Vi gör ett nytt försök.

Hej!

Hoppas ni är på bättre humör än jag är :) Datorn kronglar till tusen... Så om det är NÅGON som vet hur man kan ändra så att menyerna och allt på datorn är på engelska...SNÄLLA BERÄTTA. Om jag bara kan ändra från svenska till engelska så har jag en kille som kan kolla på datorn och fixa den...

I alla fall...Ska sammanfatta helgen och ber till högre makter att datorn inte stängs av :)



Fredag.
Blackfriday som sagt. Jag och min värdmamma åkte ut för att shoppa :) blev en tusen lapp fattigare men sparade samtidigt ungefär lika mkt eftersom att det var rea.
Kom hem med;
1 par skor
1 kofta
2 par örhängen
1 ring
1 skärp
1 väska

KAP! När vi kom hem beställde vi hem mat (hela tjocka släkten var här och ingen orkade laga mat och ingen ville ha rester från Thanksgiving :D )
Vi avslutade kvällen med att kolla på en gammal amerikansk julfilm, White Christmas. Men några somnade i soffan så vi bestämde oss för att se slutet näst kommande kväll.



Lördag.
Passade på att ta med en härlig och välbehövlig sovmorgon :) Steg upp runt 10 tiden och gjorde mig iordning. Familjen började ramla in i huset igen runt 4 tiden och vi åt lite Ost och kex (tänkte på dig pappa då, minns du våran lördag när vi åt ost och kex och alla skrattade åt mig , haha) och sedan begav vi oss till en super mysig Italiensk restaurang för att äta middag och fira min värdmammas brors födelsedag en dag för tidigt. Jag åt grillad lax. Mums.
När alla var mätta åkte vi hem för att äta tårta som jag och min värdmamma bakat...Sockerkaksbotten men smält vit-choklad och glasyr..Onyttigt, gott.



Söndag.
Idag har varit en lugn och skön söndag. Och det är första Advent. En högtid som inte firas här :(
Jag hoppas ni alla har haft en mysig första advent hemma...Tänt det första ljuset, ätit lussekatter och pepparkakor...Åh, jag vill me!!!
Jag har legat och kollat på film hela dagen nästan...Förutom när jag pratade med pappa och hampus på Skype och använde Camen :) Kul att se er!!!
Nu ska jag snart ta något litet att äta och sedan krypa ner under täcker och kolla på filmen "Santa Claus".

PUSS ♥

!?@!##@jNk##@!!!!!!!

Jag är arg, ARG ARG ARG!!!

Skrev nyss en jätte bra inlägg om dagen när min äckliga dator bestämde sig för att stänga av sig!!! Så nu är jag trött irriterad och ARG!!!! (!!!!!!!!!!!!!!!!) Jag tänker bannemig inte skriva om det!!

HATAR elektroniska saker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har iaf haft en bra dag..........köpt nya skor!! Uppdaterar med ett nytt inlägg med färre utropstecken (!!!!)imorgon när jag sovit och förhoppningsvis blivit av med min ilska!

HEJ DÅ!! ♥

HAPPY THANKSGIVING!!

HEJ! :D

Glad Thanksgiving på er allihopa! Även om ni inte firar denna högtid hemma i Sverige! :D
Jag vet att jag har varit urkass på att uppdatera den senaste veckan. Men jag har verkligen haft fullt upp och vart super trött...Men det kommer en snabb uppdatering nu :) Bilder kommer kanske upp imorgon!



Fredag
Jobbade som vanligt under dagen :) Och sedan på kvällen åkte jag till Nabila (en fransk Au Pair)...Och det slutade med att vi åkte till ett Café där man röker vattenpipa med två kompisar till henne :) Det var kul men jag kom hem först vid 3 på natten...


Lördag
Väckarklockan ringde redan runt 7 på morgonen...Och jag var sååååå exalterad. Detta var dagen med stort D. Dagen då vi skulle besöka IKEA och Sverige :D Jag köpte på mig massa godis. Blev 3 chokladkakor med marabou, 2 marabou rullar, Daim, Kexchoklad, Sirap, Knäckebröd, Julmust, Ballerina kex, Bilar, ramar, doftljus...jaa bara godiset gick på 34 dollar ;) haha men det var det värt!!
Vi var ute hela dagen, jag Plutten och min värdmamma...Vi flängde runt i alla möjliga affärer och besökte Grandma och grandpa en stund. På vägen hem hämtade vi upp Nabila som sov över hos mig :)
Vi bakade mammas snickerskakor....men det blev total katastrof och dom blev verkligen inte som dom skulle....


Söndag
Jag jobbade en stund på morgonen för att min värdmamma skulle spela tennis! :) Men jag och Nabila åt svensk frukost.. haha kokt ägg på knäckebröd med kaviar :D :D
Sedan åkte vi till nagelsalongen och jag fixade mina naglar :) Dom är rosa nu!
Kvällen tillbringade jag med min värdmamma i köket... och bakade massa kakor.


Måndag
På morgonen kom Nabila över med sitt värdbarn som är 2,5 år...så vi hade Playdate med småttingarna...Jätte kul! Sedan skjutsade jag och min värdmamma lillen till grandma och grandpa som skulle ha honom över dagen. :) Vi stannade till vid Del Taco på vägen hem och köpte tacos :D MUMS!!
Det blev självklart mer bakande på kvällen!


Tisdag
Jobbade några få timmar på morgonen sedan tog min värdmamma med lillen till sitt jobb för att visa upp honom. Och sedan jobbade jag några mer timmar på eftermiddagen. Kort och härlig dag! :)


Onsdag
Började jobba redan klockan 6.15 på morgonen. Snacka om att jag var död.. min värdmamma skulle ta en kopp kaffe med en väninna runt 6.30 och min värdpappa jobbade. När min värdmamma kom hem igen städade vi jätte snabbt i huset. Och runt 12.00 kom henner föräldrar. Dom har flygit hit till L.A från Omaha över thanksgiving :)
Jätte trevliga är dom verkligen!!
Eftermiddagen/kvällen var det fullt hus som gällde...Min värdmammas föräldrar stannade till 01.30 på natten och även hennes 3 bröder kom över...vi bakade för fullt ända tills alla åkte hem. Och vi hann ändå inte klart...
Men jag gjorde ett nytt försök på mammas Snickers kakor och dom blev toppen bra!!! :D


Torsdag, Thanksgiving!
GALEN DAG säger jag bara! DRAMA DRAMA DRAMA! Vaknade runt 9 imorse, gjorde mig iordning. Ringde några samtal till Sverige. Sedan hörde jag att alla människor började komma...vi skulle ha Thanksgiving frukost tillsammans.
Och det är vad hela dagen har bestått av, mat mat mat mat. :D haha jag är så mätt så att om någon nuddar min mage så spricker den!
Massa kalkon, potatismos, kakor, tårtor (Min värdmammas bror fyller även år idag :) Grattis) ja gud vet vad jag har ätit idag...
Och mina snickerskakor gjorde succe!! :D:D:D Dom var populärast av alla kakorna vi bakat! :D WOHO!!

Och nu sitter jag här i min säng.. Mätt som aldrig förr, super trött och ska sova så himla gott inatt!!
Jag är så glad att jag har fått chansen att uppleva Thanksgiving här i USA! :D Jag ska försöka ladda upp alla bilder imorgon! :)

Nu blir det ett avsnitt av Sex And The City sen ska jag sova som en prinsessa hela natten!! Shopping står på schemat imorgon! :)

GOD NATT! PUSS ♥

Förlåt

Hej!

Förlåt för jätte dålig uppdatering!! Men dagarna bara flyger iväg och det händer så mycket just nu! :)
Klockan är redan 22:30 och jag börjar 6.00 imorgon....så tyvärr blir det ingen uppdatering idag heller. Men förhoppningsvis får jag lite ledig tid över imorgon till det! :)

Men jag lever och jag mår toppen bra! :D Hoppas ni gör det också!

PUSS! ♥

Super snabbt inlägg!

Hej :)

Jag vet ju hur oroliga och nyfikna vissa blir när jag inte bloggar på några dagar :D haha Helgen har vart fullt upp! Och nu måste jag krypa ner i sängen! :) Men lovar att jag uppdaterar om helgens alla äventyr imorgon! :)

SOV SÅ GOTT!!

PUSS ♥


Torsdag igen.

Hejsan! :)

Dagen har verkligen flygit iväg! Började jobba 6:45 imorse och jag pallrade mig upp 6:40 hur trött som helst. Men bäbis vaknade inte försen runt 8. Så så fort jag pratat lite med min värdmamma angående dagen la jag mig i soffan och somnade om tills lillen vaknade :)
Tror jag aldrig varit så trött som jag var idag...varje gång plutten somnade gjorde jag det med, kanske det är därför det känns som om dagen flygit iväg...men imorgon börjar jag inte försen 12 så jag ska passa på att ta sovmorgon!! :)

Ät tom på ord idag. Är för trött antar jag :)
Hoppas ni har det bra!!


PUSS ♥


Dags för min godnatt saga :) Sex and the City!


Andra inlägget för idag! :)

Hej! :)

Kan ni förstå att det är onsdag kväll redan?!! (Okej det är torsdag morgon i Sverige nu). Men vart f*n tar dagarna vägen?! Känns ju som om det var fredag i går :S
Torsdag betyder 10 timmars arbetsdag. Börjar redan 6:45 :O Så blir att försöka somna tidigt ikv! Men sedan på fredag börjar jag först 12 :D åh älskade, efterlängtade sovmorgon!
Helgen är jag mestadels ledig :D förutom att jag ska hjälpa min värdmamma att baka (som vanligt :D) och nästa vecka ska min värdmamma vara ledig hela veckan eftersom att det är thanksgiving på torsdagen. Så då blir det mest att vi hjälps åt här hemma! :)
Och på onsdagen kommer hennes föräldrar hit från Nebraska (?!) och dom har inte sett bebisen sen i augusti så jag antar att dom kommer vilja spendera mycket tid med honom!

Jobbade som sagt bara 2 timmar i morse...och sedan har jag tagit det mestadels lugnt, tror jag kollat på 6 avsnitt av Sex and the city men jag har även tvättat alla mina kläder, alla handdukar och bytte samt tvättade mina sängkläder! :) och på måndag kommer städerskan igen så då blir rummet skinande rent igen :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen :)

Hoppas ni har det bra på andra sidan Atlanten, i lilla Landet lagom.

PUSS ♥


Älskar bebisens alla bodysar.. :D


Tror ni denna finns i min storlek också?


Favoriten bland favoriterna!


Onsdag = ledig!

Hejsan! :D

Blev inget bloggande igår. Men dagen flöt på bra :D
Och hjärtat slog några extra slag när jag öppnade brevlådan och det låg ett skinande grönt paket från sverige till lilla mig :D Åh, Kalles Kaviar, Mackrill, Veckorevyn, Hänt Extra...tack :D
Men så fort jag öppnade tidningarna slog det mig, Sverige är dött. Det enda tidningarna skriver om är Hollywood! Tycker sverige ska stå upp för sig själva och skriva mer om vårt egna land och våra egna kändisar! :D Tummen upp för sverige!

Jobbade 2 timmar imorse...och nu är jag ledig. Så skönt. Ska snart krypa ner under täcket igen och sova lite mer! :) Sedan blir det gymmet... :D

PUSS ♥

Måndag och 11 veckor i USA

Hej!

Jag hoppas ni mår bra...
Dagen har vart bajs. Plutten har gnällt nästan konstant hela dagen (nya tänder på väg) och jag har hemlängtan. Pratade med mamma och pappa i telefon förut. Jag är så glad att jag har er. Utan alla telefonsamtal hade jag åkt hem för längesen! Det är samtalen som hindrar mig från att få hemlängtan!
Jag visste redan innan jag åkte ifrån Sverige att hemlängtan skulle komma och gå..och jag är glad över att jag stormtrivs så att jag inte längtar hem varje dag.
Men ÅH vad jag saknar alla hemma. Jag saknar till och med skolan. Trodde jag aldrig skulle säga det men det är sant. Jag saknar kylan som alla hemma klagar över, jag saknar att trampa runt i slask och bli blöt om fötterna, jag saknar att klaga över regnet och framför allt jag saknar jag att träffa alla.

Nu ska jag sluta klaga över hemlängtan. För jag har det faktiskt bättre än bäst här.

Klockan har slagit 20.00 och jag funderar på att krypa ner under täcket och kolla på en film eller kanske Sex And the City...serien är beroendeframkallande.  


PUSS ♥


1 vecka! </3
Vi saknar dig!



Bilder från gårdagen.


Min häst gillade att lukta dom andra hästarna i rumpan...


Karina i ledningen, sen Nabila.


Jag var coolast.


Vi var som sagt uppe i bergen och red :)


Caroline (vår LCC) och Nabila :)


Karina


Alana och Karina


Blev lunch med Karina


och självklart Nabila :)


Innan jag och Nabila åkte hem till mig och bakade gick vi till Ben & Jerrys för att köpa glass :)


Veckans sista dag.

Hello! :)

I was thinking about write everything in english insted of swedish...I mean, I'm in the states to improve my english So why don't blog in english?

Haha, jag skojar. :D

Det har vart en lång lång dag idag. Vaknade redan vid 6 imorse. Var ute och red i 1,5 timme med vår Au Pair grupp! :) Röven gör ont som sjutton!
Sedan tog Jag, Nabila och Karina en brunch/lunch inne i Burbank! Och sedan skjutsade vi hem karina. Och jag och Nabila åkte hem till mig för att hjälpa till med bakningen inför Thanksgiving. :)
Har som sagt varit en lång dag! Och jag ska nu krypa ner i sängen och kolla på Sex And the City. :) men allra först ska jag prata klart med Erika i telefon! <3

Jag laddar upp bilderna från ridningen imorgon! Är alldeles för trött ikv! :)

PUSS ♥

Lördag, Saturday

Hej!

Blir en superkort inlägg :)
Sov hos nabila inatt (igår natt för er hemma i sverige). Kom hem imorse, jobbade några timmar. Åkte sedan ut och gjorde några ärenden med min värdmamma. Kom hem med en ny kamera. Så ut med det gamla , in med det nya.

Imorgon ringer väckarklockan 6.30. Det är dags för vårt månadsmöte och vi ska ut och rida! Ska bli kul!

Men vi hörs imorgon igen mina små gulligrisar.


Bye bye old camera!


Självklart blev det en rosa skönhet! :D

PUSS ♥


HELGEN ÄR HÄR!

Tjenis Penis (förlåt, men det rimmar faktiskt...)

Jag har nyss slutat :) Har hunnit slänga på lite andra kläder och sminkat mig lite. :) Nu ska jag snart åka till Nabila...men först ska jag stanna till och köpa med lite godis!

Hoppas ni haft en super bra fredag! :)
Vi hörs imorgon!


Mjukisbyxorna är på! Är det myskväll så är det! :)



PUSS ♥


FRIDAY !!

Åååååh. Jag är så lycklig! :)
Snart ska pluttisen äta och sedan sova middag :D Jag har vispat ihop ugnspankaks-smet som står i kylen! :D Så fort han somnat ska jag tillaga den! :D Mumsigt!

Längtar till ikv! Godis, amerikansk pizza och trevligt sällskap! :) Bättre fredag kan man inte få !!

PUSS ♥



Uppdatering...
Jag erkänner, jag är ingen mästerkock (kommer nog som en chock för alla haha). Ugnspannkakan smakar gott med ser ut som...aah, jag vet inte. Misslyckades totalt. Brände fast hela skiten i formen...ajajaj. Hoppas det går att få den ren!

Torsdag och helgen står och väntar bakom hörnet.

Hejsan hoppsan alla krokodiler och kaniner.

Har inte så mkt att säga idag. Allt har gått smidigt :) Plutten sov bort nästan hela dagen (han sov nästan inget inatt). Så det känns som om jag bara har matat honom, bytt blöja, nattat honom och suttit vid datorn hela dagen! :)
Kan inte förstå att det redan är Fredag imorgon!! GALET! Men det ska bli en mysig kväll imorgon! Efter jobbet så ska jag hem till Nabila (en fransk tjej). Vi ska hyra film, äta äckligt amerikanskt godis (ÅÅÅÅH, jag saknar svenskt godis!!!!!) och vi tänkte också försöka oss på att laga mat :D Uppdaterar om hur detta går.

Eftersom att jag inte har så mkt att säga idag lägger jag upp en tråkig lista som ni kan underhålla er med att läsa :)

Jag är - beroende av facebook, internet, mobilen och Skype.
Jag gillar att - sjunga högt när ingen hör.
Jag äter - gärna tacos
Jag säger ja till - just nu vilket svenskt godis som helst
Jag ger mig sällan in i - Gasten på Liseberg.
Jag är duktig på att - vara envis.
Jag stör mig på - folk som enbart pratar om sig själva.
Jag läser -alltid igenom vad jag skrivit på bloggen 3 gånger innan jag publicerar det.
Jag är vackrast - när jag tror på mig själv!
Jag skrattar åt  - sånt som ingen annan tycker är roligt.
Jag är en typisk - "svensk tjej". Iaf enligt alla amerikaner.
Jag har aldrig  - testat droger!
Jag är lycklig över - Att jag har världens bästa familj och vänner! ♥
Jag trivs inte - när mitt rum är för städat!!!! (!!!!!!)
Jag är dålig  - på att erkänna att jag haft fel.
Jag är rädd för - skräckfilmer!!
Jag älskar - att jag är jag.
Jag uppskattar - verkligen mina föräldrar.
Jag tror - att jag kan klara vad som helst så länge jag tror på mig själv.


"Jag är Vackrast - när jag tror på mig själv!"


PUSS OCH GODNATT!


Wednesday already!

Hejsan bloggen och alla som läser! :)

Jobbade mellan 7-9 idag! :) Eller, snarare mellan 7-8. Jag och plutten låg och sov i soffan mellan 8 och 9. Mysigt.
Bestämde mig redan igår att jag skulle röra på fläsket idag och gå till Nagelsalongen idag och fixa naglar samt gå till gymmet...
Optimistiska lilla jag tänkte: "Jag ska bara sova lite först". Men jag fastnade vid datorn. Pratade i telefon i vad som kändes som en evighet. Men det var kul :)
Och innan jag ens hann tänka efter vad klockan redan 16... Hoppade in i duschen..slängde på mig träningskläderna (jag vet, jag duschade innan jag tränade. Men kan ju inte se ut som ett monster på gymmet), ringde Erika en sista gång och slängde ner allt jag behövde i en väska.
Och jag hann med allt jag hade tänkt. Kom till nagelsalongen runt 17, så nu är naglarna fina igen. Och Vid 18:30 var jag på gymmet. Tränade tills svetten rann, mums, vilket var i ungefär 1,5 timme. Sen var lata jag klar för kvällen :)
Måste ju mjukstarta ;) Och jag lovar att jag kommer ha träningsvärk imorgon iaf. Så typiskt. Och på köpet fick jag ett stort skoskav på hälen. :)

Kom hem runt halv 9. Hoppade in i duschen snabbt och sen bestämde jag mig att fortsätta på min hälsosamma väg denna dag! :D
Åt faktiskt gröt till frukost, var på gymmet och så avslutade jag dagen med hemmagjort kycklingsoppa. *Heja mig*
Nu är klockan redan 21:30 och jag har bestämt mig för att kolla på några avsnitt av Sex And The City innan jag ska dejta alla mina 6 kuddar på en och samma gång. :) Hoppas även på att John blund kommer och besöker mig och välsignar mig med några härliga och lyckliga drömmar!

Vill avsluta med en sak riktad till min mamma, Tomas, Måns, Hampus, Viktor och Mormor. Jag tänker verkligen på er allihop nu i sorgens tider. Jag sörger med er. Och jag lovar er att jag ägnar många tankar åt er vareviga dag. Jag önskar jag hade kunnat ge er alla en stor kram och säga att allt kommer bli bra, så småningom. Men jag försöker göra det bästa av situationen. Försöker hålla humöret uppe och skickar tusen kramar genom luften till er. Nästa gång ni känner vinden snudda vid era kinder. Ta till er vindpusten, det är en kram från mig.

Och alla andra älsklingar som läser detta. JAG SAKNAR ER! Men nu är det bara 10 månader kvar. 10 månader som ska bli helt underbara och fyllas med otroliga minnen! :) Sedan kommer jag hem igen och då ska vi fylla en hel livstid med obeskrivliga minnen TILLSAMMANS! ♥

Jag säger därmed,

PUSS och GODNATT!

Tisdag igen.

Hej!

Ska försöka skriva ett lite gladare inläg idag.

Jobbade på som vanligt idag, trots att min värdmamma sa att jag kunde få vara ledig på grund av allt med Hudson. Ville ha någonting att göra och inte bara ligga i sängen och gråta så valde det mest självklara, att ta hand om landets gladaste bäbis.
Så dagen rullade på sakta men säkert. Tror jag har kollat på filmen om Hudde typ 100 gånger. Men plutten har förgyllt min dag och har gett mig många betydelsefulla kramar och "pussar". Vid 5 tiden kom min värdmammas bror över :) vi satt och pratade lite innan min värdmamma kom hem. Och strax efter det var vi i full fart med att baka :D Så mycket som ska göras nu innan Thanksgiving.
Busy Busy

Idag bakade vi så kallade "nyttiga" kakor...HAHA, de innehöll massa smör, socker och choklad men de innehöll även Havregryn så därför var de "nyttiga".. Kul.

Imorgon är det ju onsdag vilket som betyder att Grandma och Grandpa ska ha pluttisen. :) Så jobbar mellan 7-9. Sedan ska jag ta en promenad ner till Nagel-salongen och fixa mina naglar (dom har växt så jävla fort så behöver fylla i dom). Och på vägen hem ska jag gå till gymmet. Måste ju prova mina nya träningsskor + shorts :D

Sedan kanske Lisa skulle komma över med sina små skitungar. Vi får se vad som händer :)

Jag hoppas ni har det bra där hemma. Och tack för era kommentarer.
Jag säger God natt till mig själv och God morgon till er andra :) Hoppas ni sovit gott.

PUSS!

Måndag...hemska måndag.

Hejsan!

Idag är det ingen rolig dag alls. Älskade lilla underbara Hudson somnade idag in och finns nu istället på "andra sidan".
Vet inte vad jag ska säga riktigt. Jag vet inte hur många gånger jag har skrikit åt den där lilla oskyldiga och söta krabaten, hur många gånger jag har pussat och kramat honom och hur många gånger jag faktiskt har saknat honom.
Jag minns än idag, som om det vore igår, dagen då vi åkte för att välja ut våran lilla valp. Och jag minns som om det vore igår den där dagen för 6 år sedan vi fick hem honom!

Jag är helt tom idag. Miljontals tårar har rullat ner för mina kinder. Miljontals tankar har jag ägnat till mamma och alla andra som sörger bortgången av vår älskade vän.  Jag önskar jag kunde ge er alla en bamsekram!

Ingen kommer någonsin kunna ersätta Hudson. Men han har det bättre där han är nu. Utan smärta. Han ligger säkert på en stor mysig soffa i himlen, med oändligt mycket mat, Janne som klappar och kliar honom. Och samtidigt lovar jag att han vaktar åt oss fortfarande. Han kommer alltid finnas med oss, i våra hjärtan.

Jag tänder ett ljus för att minnas alla lyckliga stunder vi haft tillsammans.

Kolla på filmklippet jag satt ihop, känn kärleken som han givit oss under 6 års tid och ta en titt upp mot himlen. Det är där han befinner sig nu! ♥



Söndag och ännu en vecka har passerat!

Hejsan alla glada och sura människor :D

Vill börja med att säga grattis till Pappa på farsdag!! :) Jag hoppas du hade en super bra dag och jag skickar en bamsekram genom luften! Jag älskar dig enormt mycket och utan dig hade jag inte varit den jag är idag! Du har alltid funnits vid min sida och jag hade inte kunnat ha en bättre pappa än just DIG! ♥





Lördag:

Blev en tidig dag idag trots att jag var ledig! :) Städerskan kom redan vid 7.30 för att städa, men jag kom upp först runt 8.30. Tur att hon började i andra änden av huset först!
På morgonen så passade jag på att ringa några samtal hem! Alltid lika skönt att prata med alla hemma! Hade det inte varit för alla telefonsamtal hade jag haft mega mycket hemlängtan!
Sedan vid 12:30 var det dags att lämna huset för att åka och göra det jag har fruktat i 2 veckors tid...vaccinationssprutorna. Till en lättnad men samtidigt en besvikelse så var vaccinet för svininfluensan försenat (!!) så den sprutan kommer vi få ta om 1-2 veckor ist...Men sprutan mot den vanliga Influensan (typ vinterkräksjukan antar jag) tog vi iaf...och ja, jag var modig enligt mig själv. Jag grät lite med klarade mig utan panik iaf :D När sköterskan sa till mig att det var över så skrek jag "Yes I made it" till min värdmamma och alla började skratta åt mig :D haha

När vi kom hem så tog plutten en lång tupplur så jag och min värdmamma satte oss och kollade på en film :) Mysigt. Och runt 3-4 tiden så kom folket över :) Det var dags för "grill-fest". Vi var väl en 10 pers eller något. Vi drack vin (dom köpte vitt vin bara till mig bara för att jag inte dricker rött, gulligt!!) och grillade stek och bakpotatis! Super gott. Så jag somnade gott med en super full mage redan runt 10 tiden på kvällen!



Söndag:

Idag då. :) Väckarklockan ringde runt 7 och jag kom upp först runt 9. haha. När jag öppnade min sovrumsdörr möts jag av världens gulligaste leende av bäbisen :D Bra start på dagen säger jag bara!
Började jobba runt 9.20 men plutten somnade nästan direkt. Min värdmamma säger till mig att hon ska åka iväg och köpa lite frukost, och jag blev super glad eftersom jag var jätte hungrig!
Och när hon kommer hem så har hon köpt MUNKAR!! Seriöst amerikaner är knepiga. Man kan ju inte äta munkar med glasering och choklad till frukost?! Aja, jag är ju faktiskt i USA och då hör det väl till att anpassa sig till kulturen så jag drack en kopp the och åt en munk till frukost. haha knepig kombination.
Min värdmamma åkte iväg på några ärenden och jag passade på att ringa några samtal till Sverige! :)
Och när hon kom hem igen gjorde vi oss iording för att åka ut ännu en gång. Denna gång för att faktiskt köpa mina träningsskor som jag har tänkt och köpa i 2 månader!! :D haha
Men nu har jag köpt dom (det blev ett par vit-rosa) och köpte även ett par träningsshorts :D Så nu ska jag få tummen ur och faktiskt gå till gymmet! :D

När vi kom hem igen så började vi att baka kakor :D Thanksgiving är bara 3 veckor bort och vi har fortfarande 10 olika sorters kakor kvar att baka (?!!). Munkar till frukost och 14 olika sorters kakor till Thanksgiving (och det är bara kakorna, kan bara tänka mig maten....), inte konstigt att amerikaner är feta (a).
Vi blev klara med bakningen för ikv för en liten stund sen och nu tänkte jag göra mig klar för sängen och kolla på några avsnitt av Sex And the City innan jag somnar i min stora och underbara säng!

Imorgon är den Måndag igen. Ny vecka, nya möjligheter! :D Åh vad jag älskar mitt liv just nu! För bara några månader sen hatade jag söndagar bara för att jag visste att det var måndag dagen efter och det var dags att gå upp tidigt och gå till skolan...Nu vill jag inte gå och lägga mig för att jag inte vill missa något och jag längtar tills nästan dag då jag får chansen att uppleva ännu fler saker! :D

Livet kan inte vara bättre än det är just nu! ♥

PUSS och Godnatt :)


Freeedag och helg!!

Hejsan alla mina vänner! :)

åh, vilken härlig dag det har varit idag! :) Jobbade bara mellan 7-9 imorse och sedan har jag slappat nästan HEEEEELA dagen! Så skönt. Pratade med pappa, mormor, Hampus och Maxine i telefon också :D älskade ni! <3

Vid 2 tiden bestämde jag och Nabila att vi skulle träffas för en kaffe runt 6 tiden! Sagt och gjort :D kom nyss hem och det blev lite mer än bara kaffe.."råkade" komma hem med 3 kassar med saker :D underbart!
Handlade:
4 mascaror (alltid bra att ha!!)
2 kammar
1 väska
1 par shorts med tillhörande linne!
Ögonskugga
Eyeliner!
Jag borde få guldmedalj i att shoppa för allt var på rea :D

Imorgon ska jag som sagt vaccineras mot grisflensan (haha jag vill inte få en knorr) och jag är totalt skräckslagen. Just nu känns det som att jag kan göra vad som helst för att slippa och känslan kommer antagligen vara ännu starkare imorgon...Åh mamma och pappa, kom hit!! Klarar inte detta själv!
Jag får tårar i ögonen jag bara tänker på det...sprutor.....finns det något värre?!! Och att vissa människor får biverkningar av sprutan gör ju inte mig lugnare...jag vill inte få ont i armen eller ligga sjuk i flera dagar. Åh. Jag vill inte. Jag vill vill vill vill INTE!!
Tänk om jag måste amputera armen efteråt. Eller tänk om jag blir dödssjuk pga vaccinet. Tänk om dom sticker fel med nålen?!
Åh, önskar verkligen att mamma eller pappa vore här. När det kommer till sprutor är jag verkligen som en bäbis. Jag kommer grina gärnet.
Hur ska jag klara av detta helt själv? När jag inte ens kan ta blodprov utan att gråta och få panik. Åh jag ber till gud att jag kommer klara detta utan några som helst komplikationer...Jag ska försöka vara stark och för en gångs skull klara av att stå på mina egna ben...Jag är f*n 20 snart så jag ska väl klara av att ta en lite spruta utan mamma eller pappa som stöd. Ja, jag har bestämt mig. Jag är stark! Jag ska klara detta!

Med det säger jag God natt och så hörs vi imorgon när hemskheterna är över!

PUSS ♥


Torsdag 5 november!

Tjolahopp bloggen och alla som läser :)

Idag är det torsdag redan..helt galet...och imorgon jobbar jag bara 2 timmar :D sen är jag ledig fram till söndag! Underbart :)

Just nu sitter jag och lyssnar på "My heart will go on" med Celine Dion...Tror det är en av de finaste sångerna som någonsin gjorts! :)
Låten får mig att vilja kolla på Titanic, men det får bli en annan kväll!


Plutten har mått mycket bättre idag :) Skönt. Febern är borta men dock höll han alla i huset vakna hela natten..så när jag började jobba 6.30 var jag inte allt för pigg. Men tvingade mig upp, tog mig en kall dusch så jag vaknade till lite. Men dagen har gått bra idag :) somnade med plutten i min famn under dagen, så jag passade på att sova jag med och efter 2 timmar vaknar vi båda upp av att min värdmamma ringer för att kolla hur det går med oss! :)


Jag vet att det blir tjatit att höra men jag kan verkligen inte förstå hur lyckligt lottad jag är att jag fått den värdfamilj jag har! Jag älskar dom till döds och det har ändå bara gått 2 månader...
När jag och min värdmamma stod och lagade middag tidigare ikväll så sa hon till mig:
-We don't want you to go home. Do you think we can tell your dad: "We don't know where she is, but don't look in the backyard.."

Haha åh jag blir så glad när dom säger sånna saker :D Det betyder ju att dom är lika nöjda med mig som jag är med dom.
Och när lillen somnade i min famn idag så pussade jag honom i pannan och luktade på honom (haha tänkte direkt på Hampus då. Han som tyckte Noah luktade Mc donalds pommesfrites som baby! ) och fick nästan en klump i bröstet...Hur f*n ska jag kunna lämna denna lilla kamrat kvar här när det är dags för mig att åka hem?! Låter säkert konstigt, det är ju inte mitt barn...Men jag bor i samma hus som han och jag tar hand om honom som om han vore av porslin under dagarna...Åh, jag bävar inför denna dag då jag kommer att säga Hej då...
Att säga hejdå till Mamma, pappa och Hampus (och självklart alla andra också) på flygplatsen lite mer än 2 månader sen var tufft, men jag vet ju att jag kommer träffa er igen!! Men min värdfamilj, jag kommer absolut ha kontakt med dom. Men vem vet när jag kommer kunna ha möjlighet att träffa dom igen? Om jag ens gör det....

Usch. Tror att det fina musiken gör mig lite sentimental!


Alla älskade människor där hemma (ni vet vilka ni är!) Jag älskar er av hela mitt hjärta och jag saknar er! Samtidigt som jag bävar över att lämna allt och alla här så kan jag inte vänta på att få kliva av flygplanet i Sverige och få träffa alla igen!! ♥


Klockan börjar närma sig läggdags men jag tror faktiskt att jag ska kolla på ett eller annat avsnitt av Sex And The City innan jag somnar.

PUSS! ♥♥


Älskade lilla plutt! ♥


Onsdag...4 november!

Hejsan!

Ska skriva ett snabbt inlägg så att ni inte tror jag har gått och grävt ner mig :D

Idag är det exakt 2 månader sen jag kom till min lilla underbara värdfamilj :D Jag trivs fortfarande lika bra men det är galet hur fort tiden går. Redan 2 månader....vart har dagarna tagit vägen?!

Dagen idag har varit ett helvete :) Plutten är sjuk, har 39.9 graders feber och snorar som en jag vet inte vad....Så i 10 timmar i sträck har jag fått bära på honom och nynnat alla möjliga melodier. :) Hoppas verkligen att han mår bättre imorgon, annars skulle dom ta honom till sjukhuset. För han varken sover, äter eller dricker...Inte bra!!

På lördag 12:50 har jag tid för att ta vaccinet mot Svininfluensan samt ett vaccin mot någon annan influensa...Jag känner redan att paniken kommer krypandes...Sprutor är det VÄRSTA jag vet...Önskar mamma eller pappa kunde följa med :( :P . En och en annan tår kommer jag säkerligen fälla men hellre det antar jag än att bli dödssjuk! :)

Nu ska jag försöka sova (trots en gråtandes bäbis i rummet brevid) för jag börjar redan 6.30 imorgon! =/ men sedan är jag ledig i 2 dagar! :D

Hoppas ni har det bra hemma! Ta hand om er!

PUSS ♥

Bilder från Halloween!

HEMMA HOS HANNA!



Systrarna. Stina :Tysk öl-flicka.
Elin: Kleopatra
Hanna: Marie Antoinette (stavning?)

Cathrine, Lisa, Hanna, Thierry, Jag, Elin, Stina


Thierry






Jag blundar, jag vet, men så såg klänningen ut iaf :)


PARADEN:



Cathrine hittade sin sjömans-man!


Elin och jag tillsammans med Kakmonstrena (?)


Tillsammans med Mario och Luigi.








Han ser ut som en docka!! Grymt bra utklädnad!




Vi stötte på Pocahontas!






FESTEN!



I baksätet på "taxin" :D smockfullt!!!


HAHA, det här är det enda kortet jag har från festen! Men ska sno Lisas bilder så ni får se :D


Vi hade en grymt kul kväll....och alla borde få chansen att uppleva Halloween i USA!!

Tisdag! :)

Hej allihopa! :D

Nej, jag är inte död! Jag lever och mår super bra :D Men i helgen var det fullt upp med Halloween firande och sedan har jag haft annat för mig :D





Lördag:

HALLOWEEN! :D Vi hade super kul! Började vårt halloween firande inne i Beverly Hills hos en kompis! Alla gjorde sig iordning. Vi var 6 svenska tjejer i ett och samma badrum, ja ni kan ju tänka er vilken katastrof!!
När alla fått på sig sina Halloween dräkter och fått till sminket så började vi med att skåla, lyssna på musik och tagga inför kvällens alla äventyr :D
Vi började med att traska till Halloween Paraden (min värdmamma sa att det hade vart runt 50 000 människor där?!!)...det var as kul :D Alla var utklädda och tog kort på varandra! :D
När vi alla fått ont i fötterna av att traska runt så skulle vi försöka få tag på en taxi...men på grund av att det var Halloween så går det natruligtvis inte! Så Lisa haffar en "Pizza delivery guy" som skjutsar oss :D haha
På festen har vi super kul :D MASSA gratis alkohol och ÄNNU mer mat! :D Vi gottade oss med Champange och mat hela natten! :)
Träffade min "blivande man" .. HAHA en 37 åring som hängde efter mig hela kvällen, gav mig fotmassage när jag bad om det .. HAHA och han var miljonär flera gånger om ;) (kanske ska överväga hans ålder?!!) ....Nja, pengar är väl inte allt. ;)





Söndag:

Gud, idag var vi alla suuuuper trötta. Jag kom hem runt 3 tiden på dagen och hoppade in i duschen sen sov jag i några timmar! :)
När jag vaknade igen så var jag så himla duktig och städade mitt badrum! (Det behövdes!!)...så jag ställde mig på knäna och skrubbade hela duschen, damsög, tvättade golven, skura handfatet...ja allt sådantdär äckligt som verkligen behövs! :) Men om en dryg vecka kommer städerskan och då får hon göra det ännu renare! :)





Måndag:

En seg dag idag! Var fortfarande trött efter helgens festande...så jag passade på att ta varenda tupplur jag kunde (när lillen sov såklart)...Och jag hade tur att han var på super bra humör och lekte mycket på egen hand! Annars vet jag inte hur jag skulle ha överlevt dagen! :D
När jag var off vid 17 tiden frågade min värdmamma mig om jag ville hänga med till en affär som heter SEARS för hon skulle fixa med bilderna som någon fotograf tagit på lillen :)
Så medans hon fixade det strosade jag runt i affären och fyndade lite :D Fick med mig 5 par nya shorts och 1 par skor :D Och ALLT var på rea ;) Det gillar vi! :D
När jag kom hem drack jag en kopp the sen la jag mig och kollade på 1 avsnitt av Sex and the city, sen somnade jag!





Tisdag:

Och idag då :D Min älskade Farfars födelsedag :D GRATTIS!! :D Hur gammal blir du? Visst är det 50?! ;)

Började jobba runt 8 tiden men plutten låg fortfarande och sov och vaknade inte försen vid halv 10!! :D Så lugnt start på dagen! När han vaknade blev det till att leka lite och mata honom sen gav vi oss ut på vår dagliga Powerwalk! :D
Dagen har rullat på ganska bra. :D Plutten har varit på ganska bra humör, men sovit FÖR lite! ...
Men nu sitter jag här framför datorn, han har äntligen somnat och jag hör precis garage dörren öppnas vilket betyder att min värdmamma är hemma och jag är OFF! :D


Jag lägger upp lite bilder på mina fynd :D Bilderna från HALLOWEEN kommer i nästa inlägg! :D

Ta hand om er!! PUSS


Sovshorts :)


När värmen kommer tillbaka :D


SÅÅÅÅ mysiga!




Ingen bra bild men mina nya naglar :D hahaha


RSS 2.0