Sick and tired!

Ah, det blev ju inget bloggande igår. Jag var på födelsedagsfirande!

Och nu får det bli ett kort inlägg. Jag ligger sjuk, så att sitta upp är en ansträning! Har fått världens dunder förkylning och kan knappt hålla ögonen öppna. Mandlarna är stora som golfbollar och jag ber till högre makter just nu att det inte är halsfluss eller någonsån där skit! :) Föresten, hur kommer det sig att man saknar mamma och pappa som mest när man ligger sjuk??

Men iaf, Förra söndagen. Dagen med stort D. Vi var ett gäng exalterade tjejor som åkte till fotbolls arenan i hopp om att få se David Beckham. Oh my god. Han är 1000000 gånger hetare i verkligheten. Han skulle kunna få vara otrogen mot mig hur mycket han vill. Screw Victoria Beckham! He is mine! Och vi blev så lyckligt lottade att vi även fick se honom i bar överkropp. Och vi stod cirka 5 meter ifrån honom. Galet! Den synen kommer jag att leva på i flera år. Känns sjukt att säga att man sett honom i verkligheten. För 1,5 år sedan kunde jag bara drömma om en sån sak och se nu vart jag är. Hur mycket jag har upplevt under den här tiden. Hur mycket saker jag sett och gjort som jag aldrig i mina vildaste drömmar trodde jag skulle uppleva. Ska ladda upp lite bilder så ni får se så fort jag får lite mer energi.

Ne, nu orkar jag inte sitta upp längre. Ska krypa ner under täcket och tycka synd om mig själv lite. Kolla på Twilight och drömma mig bort i drömmarnas land.

PUSS ♥

Crazy LA

Hej!

Har inte haft någon som helst lust att blogga och det har jag inte nu heller.. Men jag lovar och svär att jag bloggar imorgon om allt som har hänt!!

Men kan ju meddela alla nyfikna att jag såg DAVID BECKHAM I BAR ÖVERKROPP!!! Vi alla flyger på små rosa moln fortfarande ;)

Sov så gott!

PUSS ♥

Sometimes life is better then you think it is!

God kväll!

Jag är rädd att det blev ett litet missförstånd i mitt förra inlägg. Därför vill jag klargöra en sak, jag har aldrig varit, är inte och kommer aldrig att bli intresserad av sport. Då kan man ju fråga sig varför jag då ska genomlida några timmar (och dessutom spendera 200 kronor) på en fotbollsmatch, och svaret är enkelt. Pojkarna! För håll med mig, om så bara en vältränad, sexig fotbollsspelare tar av sig tröjan efter ett mål eller dylikt så är det värt vartenda öre och varenda minut vid den fotbollsplanen! Och sedan att det förhoppningsvis kommer vara David Beckham som gör detta bidrar ju bara med lite extra spänning i livet.

Hoppas jag gjort klargjort detta lilla roliga missförstånd! ;) Så tokigt det kan bli ibland!

GOD NATT !


Can you be my hero baby? Can you kiss away the pain?

Halli hallå!

Tooooorsdag, älskar torsdagar! Det betyder att det är freeeedag imorgon. Och vem älskar inte fredagar! För det är dagen innan lördag, och lördag betyder att man får sova ut! Och alla älskar ju lördagar för då är man ledig och så kommer ju söndag, den gillar ingen för då är man bakis och vem att nästa dag börjar veckan om igen och det är 5 dagar kvar tills det är helg igen! :(

Idag blev det gymmet (Y) tummen upp för mig! Men tummen ner för att det var första gången på över 1 vecka :( Jag är en otroligt upptagen kvinna ska ni veta!

Men som sagt så är det ju friiiiday imorgon. Jag är så lycklig så jag skulle kunna hoppa i sängen. Vi har världens helg framför oss! Lördag blir det utgång och ragga brandmän åt Maria och på lördag så ska vi.....(trumvirvel...) gå och se DAVID BECKHAM spela fotboll!! ;) Den ni!!


Onsdag igen!

Hej! :)

Oj, det har redan gått en vecka sedan sist! Så kan det gå!!

Vi har hunnit karva pumpor, fira halloween, traskat runt på IKEA och massa saker sedan sist! :)

Halloween var helt okej, dock var festen en besvikelse men vi klarade oss. Med bra vänner så funkar allt! :)
Idag så åkte jag och Maria en sväng till IKEA, åt köttbullar och potatismos och köpte hem lite svenska saker inför julen. (kan ni tänka er, snart är den här!!). Pepparkaksdeg och julmust, mums.

Men nu måste jag springa iväg. En liten Maria ligger här och sover brevid mig, dags att väcka henne. Men hur? Visselpipa eller kastrull-lock??


PUSS ♥

RSS 2.0